Аль-Еттіфак проти Аль-Наср. Роналду і компанія зупинять Джеррарда?

У п'ятницю, 20 вересня, на стадіоні "Аль-Іттіфак" в Даммамі відбудеться матч між "Аль-Іттіфак" і "Аль-Наср" в рамках 4-го туру чемпіонату Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Іттіфак" проти "Аль-Наср".

Аль-Іттіфак

Команда Стівена Джеррарда чудово починає новий сезон! Три перемоги в трьох матчах і вони входять до трійки лідерів разом з Аль-Хілялем і Аль-Іттіхадом, які також наразі мають 100% у колонці очок.


Так, перемоги «Аль-Іттіфака» не вражають своєю яскравістю – всі суперники були обіграні з різницею в один гол, і серед них не було грандів саудівського футболу – «Аль-Шабаб» (1:0 на виїзді), «Аль-Охдуд» (1 :0 вдома) і Аль-Фатех (2:1 на виїзді). Однак головний результат цього стартового періоду для команди Джеррарда – стабільність у набраних очках. Аль-Іттіфак не міг похвалитися трьома перемогами поспіль у чемпіонаті з вересня 2023 року. А якщо здобуде четверту, то повторить рекордну серію далекого 2012 року.


Ключем до стабільності результатів команди Стівена Джеррарда, здається, є стабільність складу. Минулого літа «Аль-Іттіфак» не зробив великих трансферів, посиливши лише найбільш проблемні позиції (наприклад, голкіпера, запросивши словака Марека Родека з «Фулхема»). Але серйозних кадрових втрат команда теж не зазнала. Найкращі гравці минулого сезону на чолі з Муссою Дембеле залишилися в "ростері" і вже відзначаються в новій кампанії. Наприклад, Дембеле забив половину всіх голів «Аль-Іттіфака» в новому чемпіонаті, і обидва ці голи були вирішальними, переможними.


Аль-Наср

Це був не той старт, якого чекали вболівальники Аль-Насра. Замість 9 очок і гонитви за титулом Кріштіану Роналду і компанія зуміли взяти лише 5 очок, посівши після трьох турів 7-е місце, і вже двічі дозволили суперникам відібрати цінні турнірні бали.


Правда, якщо перша осічка була справді сенсаційною – «Аль-Наср» вдома зрівнявся з «Аль-Раедом» (1:1), то друга втрата очок була певною мірою очікуваною. Адже суперником був набагато грізніший Аль-Ахлі з великою кількістю легіонерів у складі, який ледь не виграв на полі «синьо-жовтих», але підопічні Луїша Каштру все ж зуміли врятувати нічию в матчі. останні хвилини доданого часу (1:1).


Окрім усіх проблем «Аль-Насра» з грою, є ще й кадрові проблеми. Головна з них – вірусна інфекція лідера команди Кріштіану Роналду, через яку португалець не взяв участь у першому матчі команди в азіатській Лізі чемпіонів проти іракського Аль-Шорта (нічия 1:1). Невеликі травми також торкнулися літніх новачків Веслі та Сімакана. І щодо всіх цих футболістів остаточне рішення про участь у матчі з «Аль-Іттіфак» буде прийнято безпосередньо перед матчем або навіть у день гри.


Аль-Іттіфак проти Аль-Наср

Аль-Іттіфак проти Аль-Наср факти

  • Аль-Іттіфак програв лише один з останніх восьми домашніх матчів у Саудівській лізі
  • Аль-Іттіфак забив рівно 1 гол в останніх 4 домашніх матчах чемпіонату
  • Аль-Наср не програє в останніх 10 виїзних матчах у Прем'єр-лізі Саудівської Аравії, вигравши 9 з них.
  • Аль-Наср забив принаймні 2 голи в останніх 3 виїзних матчах чемпіонату

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитом матчу чемпіонату Саудівської Аравії вважають команду Аль-Наср, на перемогу якої можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,70. Коефіцієнт на перемогу Аль-Іттіфака становить 4,30, а на нічию в цьому матчі можна поставити 4,05. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Швидше за все, Роналду встигне відновитися від вірусу, але навіть з португальцем у складі Аль-Насру буде важко пробити оборону, яку майстерно вибудував Стівен Джеррард у своїй команді. Очікуємо в цьому матчі малорезультатний футбол, долю якого вирішать один, максимум два голи. Тому ми пропонуємо ставку на тотал менше 3 голів з коефіцієнтом рівно 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0