Вест Гем проти Челсі. Прогноз на матч і ставка

У суботу, 21 вересня, на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться матч між Вест Хемом і Челсі в рамках 5-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вест Гем" проти "Челсі".

Вест Хем

"Молотобійці" уникли поразки в матчі проти "Фулхема" (1:1) в останньому турі англійської Прем'єр-ліги і наразі посідають місце в середині турнірної таблиці, набравши чотири очки після чотирьох стартових матчів. Вест Хему буде дуже важко боротися за високі позиції в цьому сезоні, тому поки головним завданням команди залишається якомога частіше заробляти очки і вириватися з небезпечної зони. У найближчій зустрічі господарі точно будуть налаштовані засмутити фаворита.


Челсі

В останньому матчі "сині" здобули пізню перемогу над "Борнмутом", і ця перемога дозволила лондонцям набрати сім очок і піднятися на перше місце в турнірній таблиці. Після поразки від Манчестер Сіті в першому турі Челсі зробив серію з трьох матчів без поразок і, звісно, розраховує й надалі радувати своїх уболівальників позитивними результатами. Найкращим бомбардиром команди в цьому сезоні АПЛ є Ноні Мадуеке, який забив три голи.


"Вест Гем" проти "Челсі"

Прогноз підсумків гри

Чергове лондонське дербі англійської Прем'єр-ліги, в якому букмекери віддають невелику перевагу гостям. Вест Хем справді здатний не тільки брати очки у Челсі на своєму стадіоні, але навіть перемагати, але для цього команді потрібно буде показати свою найкращу гру. Атакуючий потенціал «синіх» не викликає сумнівів, і вони також повинні забити свій гол. Цікавим вибором видається ставка на ТБ (3,5) за 2,15 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0