Аль-Хілаль – Аль-Іттіхад: хто переможе у протистоянні лідерів?

У суботу, 21 вересня, на стадіоні Prince Faisal bin Fahd в Ер-Ріяді відбудеться центральний матч 4-го туру чемпіонату Саудівської Аравії між «Аль-Хілалем» і «Аль-Іттіхадом».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Хілаль" проти "Аль-Іттіхад".

Аль-Хілал

Чинний чемпіон Саудівської Аравії в новому сезоні демонструє чемпіонський футбол. Лише в першому ж матчі кампанії – півфіналі Суперкубка проти Аль-Ахлі, Аль-Хіляль не зміг перемогти суперника в основний час (нічия 1:1 і перемога в серії пенальті). Після цього було 5 перемог поспіль у різних турнірах, і у всіх цих матчах підопічні Хорхе Жезуса забивали не менше 3 голів.

Особливо приємно, що літні новачки вже успішно «інтегрувалися» в основний склад. В останньому матчі Ліги чемпіонів Азії проти катарського «Аль-Раяна» (3:1 на користь «Аль-Хілаля») дебютними голами відзначилися Жоао Канселу та Маркос Леонардо. Але й «старі хлопці» продовжують радувати вболівальників чемпіона саудівської ліги. Особливо це стосується найкращого бомбардира серба Александара Мітровіча, який уже забив 9 голів у 6 стартових матчах сезону, хоча трохи зіпсував свою статистику, не реалізувавши пенальті в останньому матчі Ліги чемпіонів.


Аль-Іттіхад

У нового головного тренера Аль-Іттіхада француза Лорана Блана старт сезону ведеться дуже добре. Його команда виграла три матчі поспіль у чемпіонаті, чого не траплялося з командою з березня. А за різницею м'ячів "Аль-Іттіхад" наразі є лідером турнірної таблиці.

Підопічні Блана багато в чому «накопичили» свою статистику в заключному матчі сезону, розгромивши «Аль-Вехду» з рахунком 7:1. Цей матч став справжнім бенефісом для головної зірки «жовто-чорних» Каріма Бензема, який оформив хет-трик і чітко натякнув, що в новому сезоні не буде відволікатися на скандали та інтриги, а зосередиться на тому, що мільйони вболівальників у всьому світі обожнюють його за забиті голи.

Випробування чинного чемпіона - це чудове випробування як для Бензема, так і для всієї команди "Аль-Іттіхад". У минулому сезоні «Аль-Хіляль» шість разів поспіль переміг Каріма і компанію в різних турнірах, але нова дата обіцяє бути інтригуючою.


Аль-Хілал проти Аль-Іттіхад

Аль-Хілал проти Аль-Іттіхад факти

  • "Аль-Хіляль" перемагав "Аль-Іттіхад" у 7 очних зустрічах поспіль, а безпрограшна серія чемпіона в матчах із "жовто-чорними" тепер становить 12 матчів (11 перемог, 1 нічия)
  • Аль-Хілаль не програє в 39 матчах чемпіонату Саудівської Аравії (36 перемог, 3 нічиїх)
  • Аль-Іттіхад виграв лише один з останніх чотирьох виїзних матчів у Лізі Саудівської Аравії (2 поразки та 1 нічия)

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитом цього матчу чемпіонату Саудівської Аравії вважають команду Аль-Хіляль, ставки на яку приймаються з коефіцієнтом 1,67. На нічию в матчі можна поставити з коефіцієнтом 4,33, а букмекерська контора приймає ставки на перемогу Аль-Іттіхада з коефіцієнтом 4,33. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зараз «Аль-Іттіхад» знаходиться в оптимальній формі, щоб перервати серію поразок від «Аль-Хіляля» і з самого початку підняти інтригу в новому сезоні Саудівської ліги до межі. Крім того, гості матимуть додаткову перевагу «свіжих ніг», адже підопічні Лорана Блана, на відміну від суперників, цього тижня не грали на континентальному турнірі.

Ви можете ризикнути і поставити ікс на гостей, але ми все ж виберемо більш обережний варіант - фора (+1) на Аль-Іттіхад з коефіцієнтом 1,70 дозволить не програти ставку навіть у матчі випадок мінімальної поразки команди гостей.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0