Валенсія проти Жирони. Прогноз і ставки на матч 6-го туру Прімери

У суботу, 21 вересня, Валенсія та Жирона зустрінуться в рамках 6-го туру іспанської Ла Ліги. Матч пройде на території «кажанів».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Валенсія – Жирона.

Валенсія

Початок сезону для хлопців Рубена Барахи став абсолютно провальним, після п'яти турів команда має лише одну нічию та чотири поразки. В останньому турі чемпіонату Іспанії Валенсія без шансів програла на виїзді Атлетіко з рахунком 0:3. "Помаранчеві" з 1 очком і різницею м'ячів 3:10 йдуть в нижній частині таблиці Ла Ліги. Захист пропускає в середньому 2 голи, але є великі проблеми із забитими м'ячами.


Жирона

Після минулорічної феєрії "жирондисти" повертаються до початкових установок. У п'яти турах Прімери каталонці набрали 7 очок з різницею м'ячів 8-8. У минулому турі підопічні Мішеля розгромили в каталонському дербі, програвши вдома Барселоні з рахунком 1:4. Єдиний гол команди забив ветеран Стуані. «Жирона» влітку активно купувала і продавала гравців, зараз притирається і шукає гру для команди та її новачків.


Валенсія – Жирона

Прогноз підсумків гри

Валенсія програє, Барахі потрібно вирішити проблеми в обороні, інакше команда проведе весь сезон у нижній частині таблиці. «Жирона» навряд чи повторить минулорічний результат, але команда залишається збалансованою та сильною, тому буде стабільно набирати очки. Обидва клуби більше розчаровували в стартових турах, але все ж у каталонців все набагато краще. У команди є гра, як і клас, чого не скажеш про «кажанів». Тому буду припускати, що каталонці скористаються кризою господарів і додадуть у свою скарбничку три очки. 1xbet дає хороші коефіцієнти на каталонців: перемога Жирони - (2,59). Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0