Лос-Анджелес Гелаксі проти Ванкувера. Прогноз на матч і ставка

22 вересня відбудеться матч чемпіонату MLS, в якому зустрінуться команди Лос-Анджелес Гелаксі та Ванкувер. Матч розпочнеться на арені Dignity Health Sports Park (Карсон).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Лос-Анджелес Гелаксі проти Ванкувера

Лос-Анджелес Гелаксі

Команда «Галактик» не може показувати стабільний рівень гри з моменту відновлення чемпіонату. Клуб взяв участь у чотирьох матчах чемпіонату з 25 серпня, вигравши дві та програвши дві. В останньому матчі турніру підопічні Грега Ванні поступилися «Портленд Тімберс» з рахунком 2:4. Голами за команду відзначилися Габріель Пак і Пейнтсіл. Галаксі утримує перше місце на Заході, набравши 55 очок після 30 матчів, з балансом м'ячів 59:44. У гонці бомбардирів у «Галактика» відзначилися Йовеліч 14+6 та Габріель Пак 12+11. Лос-Анджелес чудово веде себе вдома, вигравши дев'ять ігор у 10 матчах і програвши одну.


Ванкуве

Підопічні Ванні Сартіні у вересні зіграли чотири матчі, дві перемогли та дві нічию. В останньому матчі MLS "синьо-білі" не змогли взяти максимум, зігравши внічию з Динамо Х'юстон 1:1. Білі забили гол. "Ванкувер" посідає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 46 очок після 28 матчів, при співвідношенні м'ячів 47:36. У гонці бомбардирів у канадців лідирують Уайт 13+2 і Голд 9+13. На виїзді «синьо-білі» грають у хорошому темпі, не знаючи поразок вже 7 матчів на всіх рівнях.


Лос-Анджелес Гелаксі проти Ванкувера

Прогноз підсумків гри

Лос-Анджелес Гелаксі забезпечив собі вихід у плей-офф, тож команда вже думає про матчі на вибування. Ванкувер набрав хорошу форму у відповідальний момент сезону, і проблем з продовженням турніру у канадців виникнути не повинно. Господарі сильні вдома, у гостей непогано на виїзді. Тому в найближчій зустрічі очікую цікавого та результативного футболу, в захисті команди грають за бразильським принципом: тотал більше 3 – 1,67. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0