Ліон проти Марселя. Прогноз і ставка на матч

У грі 5-го туру французької Ліги 1 на арені «Парк Олімпік Ліон» (Ліон) зустрінуться команди «Ліон» і «Марсель». Матч стартує 22 вересня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ліон – Марсель.

Ліон

Олімпік виступає неоднозначно, клуб провалив перші два тури, програвши Ренну 0:3 і Монако 0:2. У третьому турі чемпіонату Франції підопічні П'єра Сажата зуміли перервати серію невдач, зламавши вдома опір Страсбурга 4:3. У 4-му турі "ткачі" поділили очки з Ленсом 0:0. Ліон посідає 13 місце в турнірній таблиці Ліги 1, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 4:8. У команди солідний склад, але гра далека від ідеальної.


Марсель

Олімпік влітку добре попрацював з трансферами і має намір кинути виклик парижанам у чемпіонській боротьбі. Марсель практично бездоганний, тричі переміг і один раз зігравши внічию. Підопічні Роберто Де Дзербі лише помилилися в матчі з Реймсом 2:2. В останньому турі Ліги 1 "провансальці" взяли чергові три очки, обігравши вдома Ніццу з рахунком 2:0. За "біло-синіх" забили Мопай та Луїс Енріке. Марсель займає 2-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 10 очок, при співвідношенні м'ячів 12:4.


Ліон – Марсель

Прогноз підсумків гри

Ліон, який сезон поспіль важко починає, клуб ризикує відпустити конкурентів у боротьбі за високі місця на старті. «Марсель» — один із головних ньюсмейкерів Ліги 1, головне — стабілізувати гру, не допускати зайвих помилок і втрат очок. Зустріч команд – це французька класика, але зараз рівень команд все ж інший. Підопічні Роберто Де Дзербі виглядають більш солідно і збалансовано, тому зможуть взяти три очки, на полі принципового суперника: перемога Марселя - (2,31) - від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0