Філадельфія Юніон проти ДіСі Юнайтед. Прогноз і ставка на матч

Філадельфія Юніон і Ді Сі Юнайтед зведуть рахунок у матчі MLS на Субару Парк (Честер). Зустріч відбудеться 23 вересня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Філадельфія Юніон" проти "Ді Сі Юнайтед".

Філадельфія Юніон

Зараз «Гримучі змії» ведуть активну боротьбу за вихід у зону плей-оф. В останній зустрічі регулярного чемпіонату підопічні Джима Кертіна зуміли здивувати, розгромивши на виїзді Нью-Йорк Сіті з рахунком 5:1. За команду забивали Барібо, Уре, Газдаг, Глеснег і Буено. "Філадельфія Юніон" посідає 9-е місце в таблиці Східної конференції, набравши 33 очки після 29 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 53:47. Газдаг лідирує в гонці бомбардирів за "Гримучі змії", маючи на рахунку 15 голів. Клуб не блищить вдома, здобувши три перемоги та чотири нічиї в 14 матчах MLS, при семи поразках.


ДіСі Юнайтед

ДіСі Юнайтед вдалося підвищити рівень гри, команда не програє в трьох матчах чемпіонату. В останньому матчі підопічні Троя Лесана поділили очки з Нью-Йорк Сіті 1:1. У господарів гол відзначився Бентеке. ДіСі Юнайтед посідає 10 місце в конференції, набравши 33 очки після 29 ігрових днів із співвідношенням м'ячів 44:57. Головною зіркою "чорно-червоних" є Бентеке, бельгієць забив 19 голів і зробив 6 асистів. «Юнайтед» провів 14 виїзних матчів у MLS, в яких 4 рази виграв, 5 разів зіграв унічию і 5 разів програв.


"Філадельфія Юніон" проти "Ді Сі Юнайтед"

Прогноз підсумків гри

«Філадельфія» відрізняється високим рівнем ефективності, навіть зараз команда має позитивну різницю м'ячів. ДіСі Юнайтед вміє дивувати, але їм не вистачає стабільності. У цій зустрічі прямих конкурентів у таблиці обидва клуби багато забивають і пропускають. Тому чекаю від них результативного футболу, перемога потрібна обом клубам, нічия не підійде. Тому ніхто не буде сидіти склавши руки в обороні: тотал понад 3 - 1,71 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0