Айнтрахт – Вікторія Пльзень. Прогноз і ставка на матч

У четвер, 26 вересня, на стадіоні «Дойче Банк Парк» відбудеться матч першого туру основного раунду Ліги Європи, в якому зіграють «Айнтрахт» і «Вікторія» Пльзень.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Айнтрахт» проти «Вікторії Пльзень».

Айнтрахт

Айнтрахт посів шосте місце в минулому чемпіонаті Німеччини, отримавши право грати в Лізі Європи. В оновленому форматі турніру «Орли» зіграють з різними суперниками, серед яких «Рома», «Бешикташ» і французький «Ліон», а це означає, що команді доведеться добре попрацювати, щоб вийти в наступний етап. Айнтрахт добре стартував у Бундеслізі, вигравши два з трьох матчів, а також просунувся далі в Кубку Німеччини. Тепер команда спробує порадувати своїх уболівальників єврокубковим матчем, який пройде на домашній арені.


Вікторія Пльзень

Чеська команда пробилася в основну стадію Ліги Європи через кваліфікацію, пройшовши два раунди відбору. Тепер Вікторія має намір кинути виклик провідним європейським клубам, серед яких будуть Манчестер Юнайтед, Реал Сосьєдад, Динамо Київ та Атлетік. У минулому сезоні команда дійшла до чвертьфіналу Ліги конференцій, тому явно набралася досвіду і готова знову дивувати футбольну громадськість. У чемпіонаті Чехії «Вікторія» займає лідируючу групу команд, але Ліга Європи також буде для неї важливим турніром на цьому етапі сезону.


«Айнтрахт» проти «Вікторії Пльзень»

Прогноз підсумків гри

«Айнтрахт» на домашньому стадіоні виглядає явним фаворитом цієї зустрічі, а різниця в класі між майбутніми суперниками цілком очевидна. Звісно, Вікторія так просто не здасться і планує гідно поборотися з господарями поля. Багато що залежатиме від того, яким складом «Орли» зіграють у цій грі, враховуючи щільний і насичений графік. Хорошим вибором здається ставка на гандикап 1 (-1) за 1,85 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0