Галатасарай – ПАОК. Прогноз на матч першого раунду Ліги Європи

ПАОК зіграє на виїзді з Галатасараєм у першому турі Ліги Європи. Матч відбудеться в середу, 25 вересня, на стамбульському стадіоні "Рамс Парк".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Галатасарай – ПАОК.

Галатасарай

Турецька команда досить стабільно представляє свою країну на єврокубковій арені, і новий розіграш Ліги Європи не став винятком. «Галатасарай», крім ПАОК, матиме в суперниках серйозні клуби, серед яких «Динамо» Київ, «Тоттенхем», АЗ і «Аякс», тому кожне набране очко буде дуже важливим для команди. Минулого літа клуб плідно попрацював на трансферному ринку, а головним активом команди став нападник "Наполі" Віктор Осімхен, який перейшов в "Галатасарай" на правах оренди.


ПАОК

ПАОК – ще один сильний єврокубковий боєць, який може дати бій суперникам будь-якого рівня. Команда дуже вдало стартувала в чемпіонаті Греції, не програвши жодного разу в перших чотирьох турах, лише раз зігравши внічию, чим забезпечила собі місце в лідируючій групі. У ПАОК також є серйозні суперники в Лізі Європи, серед яких окремо варто відзначити «Манчестер Юнайтед» і «Реал Сосьєдад», а значить, для команди дуже важливо розпочати свій єврокубковий шлях з позитивного результату.


Галатасарай – ПАОК

Прогноз підсумків гри

Це буде цікавий матч першого раунду Ліги Європи, в якому букмекери справедливо віддають перевагу господарям поля. «Галатасарай» істотно підсилився минулого літа і спробує довести, що зараз команда ставить перед собою найсерйозніші цілі. Але ПАОК також вважається дуже складним суперником, який цілком ймовірно може претендувати хоча б на один гол. Хорошим варіантом для прогнозу здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,70 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0