Барселона проти Хетафе. Прогноз і ставка на матч

25 вересня в рамках 7-го туру іспанської Прімери відбудеться матч між Барселоною і Хетафе. Господарями зустрічі будуть «синьо-гранатові».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Барселона – Хетафе.

Барселона

Команда Ганса-Дітера Фліка на цьому чемпіонаті показала переконливі результати, каталонці багато забивають, що дозволяє їм перемагати. При цьому в Європі у "Барселони" не все гладко, у матчі 1-го туру Ліги чемпіонів команда на виїзді зазнала поразки від "Монако" з рахунком 1:2. «Синьо-гранатові» винесли урок з тієї невдачі, оскільки в останньому турі Ла Ліги не залишили на виїзді «Вільяреала» 5:1. Голи за каталонців забили Левандовскі (два голи), Рафінья (два голи) і Торре. Барселона є лідером Прімери зі 100% показником у 18 очок після 6 турів, при співвідношенні м'ячів 22:5. У гонці бомбардирів каталонці виділяються Левандовскі 6+2 і Рафінья 5+2.


Хетафе

"Темно-синім" нема чим похвалитися, позаду шість турів Прімери, а перемог у клубу немає. Насторожує те, що «Хетафе» не мав на своєму шляху особливо сильних суперників. Команду підводить низька результативність, поки що забито лише три голи. В останньому матчі чемпіонату "міщани" не змогли взяти три очки, розділивши вдома очки з Леганесом 1:1. У господарів гол забив Майорал. Підопічні Хосе Бордаласа займають 18 місце в таблиці, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 3:5.


Барселона – Хетафе

Прогноз підсумків гри

«Синьо-гранатові» зараз на піку форми, атака потужна, плюс на хорошому рівні грає захист. Хетафе діє дуже погано, атака - катастрофа, з хорошою грою ззаду. Але важко виграти, не забивши. У найближчій зустрічі, враховуючи форму команд, фактор домашнього поля і клас, результат більш ніж очевидний - хлопці Фліка просто розкотять "темно-синіх": "Барселона" виграє з гандикапом (-1,5) - 1,83 від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0