Аль-Наср – Аль-Вахда: чи продовжить команда Роналду перемагати під керівництвом нового тренера?

У п'ятницю, 27 вересня, на стадіоні "Аль-Аваль" в Ер-Ріяді відбудеться матч п'ятого туру чемпіонату Саудівської Аравії між "Аль-Насром" і "Аль-Вахдою".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Наср" проти "Аль-Вахда".

Аль-Наср

Керівництво клубу з Ер-Ріяда вирішило змінити головного тренера ще на старті сезону - замість португальця Луїша Каштру виправляти ситуацію прийшов італієць Стефано Піолі, який привів Мілан до "скудетто" в Серії А, і тепер готовий повторити свій успіх із саудівським грандом.

Початок Піолі на посаді Аль-Насра можна вважати задовільним. Команда під його керівництвом спочатку впевнено провела важкий матч чемпіонату Саудівської Аравії проти «Аль-Іттіфака», який очолює англієць Стівен Джеррард (3:0), а потім з великими труднощами перемогла представника нижчого дивізіону «Аль-Хазма» ( 2:1) у матчі за Кубок країни, забивши гол уже в компенсований час.

Труднощі, з якими зіткнувся Аль-Наср в останньому кубковому матчі, можна пояснити відсутністю кількох ключових гравців гранду. Зокрема, отримав перерву і головна зірка жовто-синіх Кріштіану Роналду. Проте до нового раунду чемпіонату найкращий бомбардир Аль-Насра вже має бути готовий, як і решта його іменитих одноклубників.

У господарів поля в лазареті лише півзахисник Самі Аль-Наджеї, але цього гравця важко назвати значною втратою.


Аль Вахда

Німецький наставник Йозеф Ціннбауер не може змусити свою команду грати стабільно, а головне - стабільно досягати результатів на старті нової кампанії. Аль-Вахда непогано розпочав чемпіонат – 4 очки за 2 тури. Але потім стався провал – жахлива поразка від «Аль-Іттіхада» з рахунком 1:7, яка потягла за собою і домашню невдачу в грі зі значно скромнішим «Аль-Хулудом» (0:1).

Трохи покращив ситуацію матч за кубок країни проти першолігового «Аль-Файсалі», який «Аль-Вахда» виграв і вийшов у наступний етап. Але й тут довелося потріпати нерви вболівальникам – 1:1 і перемога лише в серії пенальті.

Команда Ціннбауера прибуде в Аль-Наср з двома кадровими проблемами. Через дискваліфікацію в матчі не зможе взяти участь правий захисник Бандар Дарвіш, а через травму з високою ймовірністю не зіграє в п'ятницю центральний захисник Абдулла Аль-Хафіт - його замінили в першому таймі Кубковий матч на початку тижня.


Аль-Наср проти Аль-Вахда

Аль-Наср проти Аль-Вахда: факти

  • Аль-Наср не програє в 15 матчах чемпіонату поспіль (11 перемог, 4 нічиїх)
  • «Аль-Наср» виграв лише один з останніх чотирьох домашніх матчів у чемпіонаті Саудівської Аравії (три інших завершилися внічию 1-1)
  • Аль-Вехда пропустив 15 голів в останніх чотирьох виїзних іграх чемпіонату, шість з яких забив Аль-Наср наприкінці минулого сезону

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet явним фаворитом цього матчу вважається команда Аль-Наср, на її перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,10. Коефіцієнт на нічию в цьому матчі становить 11,00, а ставка на перемогу аутсайдерів з команди Аль-Вехда буде прийнята з коефіцієнтом 14,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Аль-Наср» знову зіграє в оптимальному складі, в якому на 99% знайдеться місце для Роналду, який цього тижня голодував до нових голів. Враховуючи цей фактор, а також вкрай невпевнену гру захисту Аль-Вахди на інших стадіонах, можна розраховувати на значну кількість результативних ударів від фаворита. Оптимальною для цього матчу виглядає ставка на індивідуальний тотал Аль-Насра більше 3 голів саме з опцією «повернення» і коефіцієнтом 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0