Мілан проти Лечче. Прогноз і ставка на матч

27 вересня "Мілан" і "Лечче" зустрінуться в рамках 6-го туру італійської Серії А. Матч відбудеться на "Джузеппе Меацца" (Сан-Сіро) Арена (Мілан).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Мілан – Лечче

Мілан

«Диволи» в нинішньому сезоні не відзначаються стабільним рівнем гри, проваливши сезон і лише в останніх турах чемпіонату покращили своє становище. Водночас у Лізі чемпіонів підопічні Паулу Фонсеки вдома без шансів поступилися Ліверпулю з рахунком 1:3. У той же час вони досягли важливого успіху в міланському дербі на вихідних, обігравши Інтер з рахунком 2:1. Перемогу принесли точні удари Пулішича та Габбіа. Після 5 турів "Мілан" посідає лише 7 місце в турнірній таблиці чемпіонату, маючи в активі 8 очок, при співвідношенні м'ячів 11:7.


Лечче

Підопічні Луки Готті повільно, але впевнено набирають обертів у сезоні. Перші два матчі команда програла. Лише в третьому турі "жовто-червоні" зуміли показати свій клас, обігравши вдома "Кальярі" з рахунком 1:0. Після цього команда двічі зіграла внічию – спочатку з «Торіно», а в останньому турі з «Пармою» 2:2. Лечче посідає 16 місце в турнірній таблиці, набравши 5 очок, при співвідношенні м'ячів 3:8. Клуб не забивав в останніх 3 виїзних іграх.


Мілан – Лечче

Прогноз підсумків гри

Мілан після жахливого старту сезону набирає обертів у чемпіонаті, подаючи ознаки "життя". «Лечче» проводить чемпіонат на своєму рівні, їм потрібно покращити атаку, а також посилити захист. Враховуючи результат міланського дербі, фактор домашнього поля, невдачі Лечче на виїзді, я думаю, що Паулу Фонсека зробить ще один крок від звільнення. Міланці повинні легко взяти три очки: перемога Мілана з гандикапом (-1) - 1,52 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0