Арсенал – Лестер. Прогноз з коефіцієнтом 2.3

У шостому турі чемпіонату Англії "Арсенал" спробує взяти три очки в матчі проти "Лестера" на своєму стадіоні. Зустріч відбудеться у суботу, 28 вересня

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Арсенал – Лестер.

Арсенал

Каноніри були дуже близькі до того, щоб вийти в лідери турнірної таблиці в останньому турі чемпіонату Англії, але поступилися в кінцівці матчу проти Манчестер Сіті. Весь другий тайм того матчу "Арсенал" провів з гравцем менше і, в принципі, повинен бути задоволений нічиєю, хоча перемога була дуже близькою. Команда Мікеля Артети розпочала дуже насичений період сезону з виступів у кількох турнірах одночасно і поки неясно, чи вистачить у лондонців сил, щоб добре грати на всіх фронтах.


Лестер

«Лестер» — одна з тих команд поточної англійської Прем'єр-ліги, які ще не вигравали цього сезону. «Лисиці» з п’яти матчів тричі зіграли внічию, тож перед новим туром посідають лише 15-е місце в турнірній таблиці. У складі залишився легендарний форвард Джеймі Варді, який забив два голи в цьому чемпіонаті Англії. Ефективність нападника обов'язково стане в нагоді команді в новій зустрічі.


Арсенал – Лестер

Прогноз підсумків гри

«Арсенал» уже двічі втрачав очки в поточній Прем'єр-лізі, і ще одна осічка, особливо в домашньому матчі, точно не в плани «канонірів». Більш того, на своєму стадіоні підопічні Артети докладуть максимум зусиль, щоб комфортно, впевнено і без нервів здобути перемогу, а для цього команді необхідно забити кілька голів. «Лестеру» в такій грі буде важко дати гідну боротьбу, тому ризикованим, але цікавим вибором видається ставка на фору 1 (-2,5) за 2,30 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0