Реал Сосьєдад проти Валенсії. Прогноз і ставка на матч

У 8-му турі іспанської Ла Ліги «Реал Сосьєдад» і «Валенсія» зведуть рахунок на стадіоні «Реал Арена» (Сан-Себастьян). Зустріч відбудеться 28 вересня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Реал Сосьєдад – Валенсія.

Реал Сосьєдад

"Біло-сині" проводять відверто слабкий сезон, за плечима сім турів Прімери та лише одна перемога. Зараз у хлопців Іманола Альгуасіла серія з п'яти поразок. В останньому турі чемпіонату Іспанії "королівська" команда зіграла на виїзді внічию 0:0 з Вальядолідом. Реал Сосьєдад посідає лише 16 місце в турнірній таблиці, набравши 5 очок, при співвідношенні м'ячів 3:7. Захист на рівні, але є проблема із забитими голами. Вдома "біло-сині" просто жахливі, накопичивши серію з трьох поразок.


Валенсія

Провально розпочали сезон і "кажани", накопичивши серію з п'яти матчів без перемог. Лише у грі 6-го туру Валенсія досягла успіху, зламавши вдома опір Жирони 2:0. Після цього вони провели ще один невдалий матч, зігравши вдома внічию з «Осасуною» – 0:0. Підопічні Рубена Барахи посідають 17 місце в турнірній таблиці Прімери, маючи в активі 5 очок і різницю м'ячів 5:10.


Реал Сосьєдад – Валенсія

Прогноз підсумків гри

Сосьєдад з кожною зустріччю бореться, команда не може знайти свою гру. Валенсія намагається подавати ознаки життя, поки це хаотично. Команди в такому стані, що важко комусь віддати перевагу. Їх об'єднує слабка атака з хорошим захистом. Тому від очної зустрічі чекаю не результативного футболу, а в'язкого і нецікавого: тотал під 2 - 1,90 - від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0