Вільяреал проти Лас-Пальмас. Прогноз на матч і ставка

Вільяреал і Лас-Пальмас зустрінуться у восьмому турі іспанської Прімери. Матч відбудеться 30 вересня на території "жовтої субмарини".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Вільярреал проти Лас-Пальмас.

Вільяреал

Жовта підводний човен показала хороший рівень гри на старті сезону. Команда провела сім ігор, програвши лише одну. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Марселіно показали себе з найкращого боку, обігравши на виїзді Еспаньйол з рахунком 2:1. Героєм матчу став Айозе Перес, який відзначився двічі. Вільяреал займає 4-е місце в Прімері, набравши 14 очок, при співвідношенні м'ячів 14:14. У гонці бомбардирів у «жовтої субмарини» виділяється той же Перес, на рахунку якого 6 голів.


Лас-Пальмас

Підопічні Хав'єра Гарсіа Пім'енти перебувають у складній ситуації, з початку сезону пройшло вже сім матчів, а клуб не виграв жодної гри. Лише тричі команді вдавалося зачепитися за очки, зігравши з суперниками внічию. В останньому турі чемпіонату "жовто-сині" вдома зіграли внічию з Бетісом - 1:1. Автором єдиного голу у господарів став Молейру. Лас-Пальмас після семи турів займає останнє місце в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши три очки з різницею м'ячів 8:13.


Вільярреал проти Лас-Пальмас

Прогноз підсумків гри

«Вільярреал» показує чудові результати в стартових турах, клуб піднявся високо і не збирається здавати свої позиції суперникам. Лас-Пальмас бореться за виживання, команда вдала в атаці, але в обороні забагато помиляється. У цій парі ситуація більш ніж очевидна, зі скромними "острів'янами" "жовта субмарина" розбереться без зайвих запитань, команди зараз на різних рівнях: перемога Вільяреала з форою 1 - 1,71 від 1xbet. Встановіть  додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0