Байєр проти Мілана. Ставимо з коефіцієнтом 2,30

У вівторок, 1 жовтня, "Байєр" на своєму полі зіграє з "Міланом" у рамках другого туру Ліги чемпіонів. Матч відбудеться на стадіоні "Бай Арена".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Байєр – Мілан.

Bayer

Леверкузен чудово розпочав свою європейську кампанію, легко перемігши Фейєнорд з рахунком 4:0 у першому матчі. Тепер «Фармацевти» гратимуть у Лізі Чемпіонів на рідному стадіоні та докладуть максимум зусиль, щоб порадувати рідних уболівальників. Для «Байєра» дуже важливо продовжувати набирати очки, щоб забезпечити собі достроковий вихід у весняну стадію турніру. Хабі Алонсо повинен виставити своїх найкращих гравців на такий важливий матч.


Мілан

Італійська команда на своєму стадіоні поступилася Ліверпулю в першому турі Ліги чемпіонів і тепер опинилася в ролі наздоганяючого. Португальський фахівець Паулу Фонсека непросто почав кар'єру в Мілані, адже результати команди залишають бажати кращого як у чемпіонаті Італії, так і в Кубку європейців. У майбутньому матчі «россонері» просто нікуди відступати і змушені шукати щастя в атаці, незважаючи на виїзний статус матчу.


Байєр – Мілан

Прогноз підсумків гри

Це буде цікава зустріч двох сильних єврокубківців, у складі яких велика кількість справді досвідчених футболістів. Букмекери віддають перевагу Леверкузену, тому що вони гратимуть вдома і обов'язково намагатимуться перехопити ініціативу. Але «Мілан» цілком здатний дати бій фавориту і гості точно матимуть свої моменти біля воріт суперника. Цікавим варіантом ставки є ставка на те, що Мілан не програє з коефіцієнтом 2,3 від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0