Борусія Д проти Селтік. Прогноз і ставка на матч

На стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" відбудеться матч другого туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому зійдуться "Боруссія" і "Селтік". Зустріч відбудеться 1 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Боруссія Д проти Селтік.

Боруссія Д

У першому турі оновленої Ліги чемпіонів "джмелі" на виїзді розгромили "Брюгге" з рахунком 3:0 і вдало стартували в турнірі. У минулому сезоні «Боруссія» Д дійшла до фіналу турніру, але повторити цей успіх у нинішньому турнірі команді буде дуже важко. Головною метою німецької команди залишається вихід до наступної стадії турніру, а для цього «Боруссія Д» повинна продовжувати перемагати і допускати якомога менше помилок, особливо в іграх на рідному полі.


кельтський

Шотландська команда також переконливо стартувала у новій Лізі чемпіонів, обігравши вдома Слован з рахунком 5:1. У «Селтика» немає явних топових суперників в основному раунді турніру, і ця обставина залишає команді хороші шанси на проходження далі. Крім Боруссії Д і Слована, кельти зіграють проти Аталанти, Лейпцига, Брюгге, Динамо Загреб, Янг Бойз і Астон Вілли. У національному чемпіонаті команда знаходиться в лідируючій групі, а значить, може переключити увагу і пріоритет на Лігу чемпіонів.


Боруссія Д проти Селтік

Прогноз підсумків гри

«Боруссія» по праву вважається фаворитом цієї зустрічі багато в чому завдяки домашньому статусу гри, але клас господарів все одно говорить на їх користь. «Селтік» не сидітиме біля своїх воріт всю зустріч і намагатиметься завдати певних проблем супернику. Обидві команди люблять грати у видовищний та атакувальний футбол, а значить, є велика надія побачити у такій зустрічі велику кількість голів. Цікавим вибором здається ставка на Total over (3) за 1,90 від 1xbet. Встановіть  додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0