Арсенал проти ПСЖ. Прогноз і ставка на матч

1 жовтня у другому турі Ліги чемпіонів на "Емірейтс Арені" (Лондон) "Арсенал" і ПСЖ зведуть рахунок.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Арсенал – ПСЖ.

Арсенал

Підопічні Мікеля Артети успішно увійшли в сезон, у них за плечима вісім матчів, а лондонці не програли жодної гри. Однак у дебютному матчі Ліги чемпіонів «канонірам» не вдалося набрати максимум очок, команда зіграла вдома внічию з «Аталантою» 0:0. «Арсенал» є одним із фаворитів турніру, але команді потрібно викладатися на 100% у кожній грі. Каноніри демонструють кращі результати на внутрішній арені, зігравши результативно минулого тижня, обігравши Болтон 5:1 у Кубку англійської ліги та Лестер 4:2 у чемпіонаті.


ПСЖ

Парижани зі старту цього сезону набрали чудовий темп гри, маючи серію з 5 перемог, а загалом вигравши 6 із 7 матчів. У першому матчі нової Ліги чемпіонів підопічним Луїса Енріке вдалося вичавити максимум, обігравши вдома Жирону з рахунком 1:0. Єдиний і вирішальний гол був забитий на останній хвилині матчу, це був автогол іспанського голкіпера Гассаніги. ПСЖ має один із найскладніших календарів у Лізі чемпіонів, але команда здатна добре виступити в турнірі. Перед грою в Європі парижани здобули ще одну перемогу в Лізі 1, обігравши Ренн з рахунком 3:1.


Арсенал – ПСЖ

Прогноз підсумків гри

«Арсенал» показує відмінний рівень гри, команда прагне до домінування не тільки в Англії, але і в Європі. ПСЖ поки не може здобути перемогу в Лізі чемпіонів, тому клуб буде викладатися на повну в кожному матчі турніру. У цій грі перевага тепер буде на боці канонірів, підопічні Артети виглядають збалансовано за всіма лініями, вони грають вдома і зможуть підтвердити свій клас: перемога Арсеналу – 1,73 від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0