Барселона проти Янг Бойз. Прогноз на матч і ставка

У 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів на "Олімпіко Арені" (Барселона) зустрінуться "Барселона" і "Янг Бойз". Поєдинок відбудеться 1 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Барселона проти Янг Бойз.

Барселона

Підопічні Ганса-Дітера Фліка демонструють непогані результати в першій частині сезону, команда взяла участь вже у восьми матчах, і, що важливо, забила абсолютно в кожному. Єдина осічка каталонців за цей період сталася в матчі 1-го туру Ліги чемпіонів, де команда на виїзді поступилася "Монако" з рахунком 1:2. Автором голу у "синьо-гранатових" став Ямал. У Прімері каталонці йдуть без втрат, вигравши всі 7 матчів турніру, в останній зустрічі "блаугранас" розігралися з Хетафе 1:0.


Янг Бойз

Підопічні Рафаеля Вікі вже давно в грі, в 12 матчах сезону команда зуміла здобути п'ять перемог, причому три нічиї і чотири поразки. Відверто невдалим для "жовто-чорних" став перший матч групового раунду Ліги чемпіонів, в якому команда на своєму полі зазнала поразки від "Астон Вілли" з рахунком 0:3. «Янг Бойз» є одним з аутсайдерів турніру, я не очікую, що швейцарці потраплять у плей-офф. У чемпіонаті Швейцарії "бджоли" зуміли показати протилежний результат, клуб на виїзді розгромив Вінтертур з рахунком 4:1.


Барселона проти Янг Бойз

Прогноз підсумків гри

Барселона завдала болючого удару по своїй гордості в Лізі чемпіонів, тепер команда спробує надолужити згаяне. «Янг Бойз» зумів пройти в основний раунд турніру, але на великий у клубу немає ресурсів. Що вже говорити, якщо навіть у домашньому чемпіонаті команда після 8 турів посідає передостаннє місце. Усі сили «хлопці» віддають Лізі чемпіонів, але, стрибнувши вище голови у відборі, сил на основну сітку вже немає. Думаю, що "каталонці" легко візьмуть три очки, скоригувавши різницю м'ячів: перемога "Барселони" з гандикапом (-3) - 2.14 від 1xbet. Встановіть  додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0