Шахтар Донецьк – Аталанта. Прогноз і ставка на матч

Донецький "Шахтар" і "Аталанта" зведуть рахунок у 2-му турі Ліги чемпіонів. Поєдинок відбудеться 2 жовтня на «Вельтінс-Арені» (Гельзенкірхен).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шахтар – Аталанта.

Шахтар Донецьк

У вересні «гірники» встигли взяти участь у чотирьох офіційних матчах, здобувши дві перемоги та ще дві зігравши внічию. Загалом результат непоганий, але я завжди очікую від українського чемпіона більшого. У Лізі чемпіонів підопічні Маріно Пушича не змогли яскраво проявити себе, клуб зіграв внічию 0:0 з не найсильнішою Болоньєю на виїзді. Більше того, «гірники» відігравалися протягом більшої частини матчу. Помаранчево-чорні несподівано залишилися без трьох очок в останньому матчі УПЛ, розділивши очки з Вересом на виїзді 1:1.


Аталанта

Підопічні Джан П'єро Гасперіні вкрай невдало провели перші місяці сезону, команда зуміла взяти участь у семи іграх, здобувши лише дві перемоги та зігравши внічию, зазнавши чотирьох поразок. У стартовій грі головного європейського турніру «королева провінцій» зуміла провести непоганий матч, зігравши на своєму полі внічию 0:0 з «Арсеналом». У чемпіонаті Італії справи у "бергамасків" йдуть не дуже, в останньому матчі клуб сенсаційно поступився вдома новачку чемпіонату - Комо 2:3.


Шахтар – Аталанта

Прогноз підсумків гри

Обидві команди не можуть ставити початок сезону в актив. У «Шахтаря» проблеми навіть в УПЛ, хоча його склад на голову вище суперників, але у клубу немає гри. Аталанта не відрізняється стабільністю, за літо вона суттєво змінилася і зараз шліфуються нові гравці. Обом клубам потрібні три очки, тому потрібно грати в атаці, враховуючи поганий захист суперника, я думаю, що обидві команди заб'ють у матчі. майбутня зустріч: обидва заб'ють - так - 1,74 від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0