Ліверпуль проти Болоньї. Прогноз матчів другого туру Ліги чемпіонів

Ліверпуль вдома зіграє з Болоньєю у другому турі Ліги чемпіонів. Матч відбудеться в середу, 2 жовтня, на Енфілд Роуд.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ліверпуль – Болонья.

Ліверпуль

Команда Арне Слота здобула важливу виїзну перемогу над "Міланом" у першому турі основного раунду Ліги чемпіонів і розпочала виступ у новому турнірі з трьох очок. У «Ліверпуля» на цьому етапі сезону дуже складний і насичений графік, оскільки команда продовжує грати в кількох турнірах одночасно, і ця обставина змушує тренерський штаб проводити ротацію складу. Ліга чемпіонів є пріоритетним змаганням для червоних, в якому вони намагатимуться набрати максимум очок.


Болонья

Але «Болонья» не змогла перемогти в першому турі Ліги чемпіонів, зігравши на своєму полі внічию з донецьким «Шахтарем» (0:0). Для італійської команди участь у найпрестижнішому єврокубковому турнірі – новий досвід, тому Болонью сміливо можна назвати однією з темних конячок нинішнього змагання. У майбутньому матчі гостям, мабуть, доведеться грати другу скрипку, розраховуючи на дисципліновану та надійну гру в захисті.


Ліверпуль – Болонья

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі букмекери практично не залишають шансів Болоньї, яка вважається явним аутсайдером у виїзному матчі проти Ліверпуля. Багато залежатиме від того, чи вдасться господарям забити швидкий перший гол, а потім зіграти з позиції сили. Але все ж клас зарядів Слота повинен сказати в такому матчі, а значить, логічним вибором для прогнозу буде ставка на фору 1 (-2) за 2,00 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0