Рейнджерс проти Ліона. Прогноз на матч і ставка

Рейнджерс і Ліон зведуть рахунок у другому турі Ліги Європи на Айброкс Арені (Глазго). Засідання заплановане на 3 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рейнджерс проти Ліона.

Рейнджери

З серпня «плюшевим ведмедикам» вдалося взяти участь у 10 матчах на всіх рівнях, здобувши шість перемог, двічі зігравши внічию і двічі програвши. Підопічні Філіпа Клемента вдало стартували в Лізі Європи, обігравши на виїзді Мальме з рахунком 2:0. Перемогу шотландцям принесли точні удари МакКосланда та Байрамі. У поточному сезоні "світло-сині" провели вдома п'ять матчів, здобувши чотири перемоги. З урахуванням минулого сезону шотландці не програють у 9 з 10 матчів на своєму полі.


Ліон

На внутрішній арені "Ткачі" не йдуть, стабільність і "Ліон" - поняття несумісні. У цьому сезоні французи зіграли шість матчів, здобувши дві перемоги та зігравши внічию, зазнавши трьох поразок. Водночас клуб успішно стартував у Європі, підопічні П’єра Сажа вдома обіграли «Олімпіакос» з рахунком 2:0. У складі Ткачів забили Черкі та Бенрахма. У цьому сезоні "Ліон" провів дві виїзні гри і ще не забив жодного гола: "Ренн" - 0:3 і "Ланс" - 0:0.


Рейнджерс проти Ліона

Прогноз підсумків гри

"Рейнджерс" - гранд шотландського футболу, а в єврокубках команда демонструє свій клас. «Ліон» останніми роками втрачає позиції у Франції, а в Європі команда стала нечастим гостем. Нинішній сезон для "ткачів" теж суперечливий. Шотландці виглядають більш стабільно, до того ж вони грають вдома, тому я думаю, що господарі принаймні не програють: Рейнджерс не програють – фора 1 (0) – 1,82 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0