Ренн проти Монако. Прогноз з коефіцієнтом 2,54

Ренн і Монако зустрінуться в сьомому турі французької Ліги 1. Матч відбудеться 5 жовтня на території "червоно-чорних".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ренн проти Монако.

Ренн

«Червоно-чорні» не можуть похвалитися стабільним рівнем гри. Бретонці в 6 іграх Ліги 1 здобули 2 перемоги і зіграли внічию, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Жульєна Стефана зазнали виїзної поразки від ПСЖ з рахунком 1:3. Єдиний гол за команду забив Калімуендо Муінга. У підсумку «Ренн» посідає 10 місце в таблиці, набравши 7 очок, при співвідношенні м'ячів 10:9.


Монако

Монегаски проводять майже ідеальну першу половину сезону, команда встигла взяти участь у семи іграх, здобувши шість перемог і одну нічию. В останньому турі чемпіонату Франції підопічні Аді Хюттера показали себе з найкращого боку, обігравши вдома «Монпельє» з рахунком 2:1. Перемогу червоно-білим принесли точні удари Балогана та Камари. Монако посідає друге місце в турнірній таблиці Ліги 1 з 16 очками та різницею м'ячів 12:3.


Ренн проти Монако

Прогноз підсумків гри

Ренн зараз показує скромний результат, причина очевидна з таблиці, є проблеми в захисті, а сильна гра в атаці не дозволяє нейтралізувати помилки захисників. Але «Монако» чудово підготувався до матчів, у команди багато яскравих гравців в атаці, які зараз у формі. Плюс захист надійний, не допускає помилок і допомагає атакуючим. Такий футбол ставить «князів» серед претендентів на титул Ліги 1. Обидві команди демонстрували непогані результати останніми роками, але зараз рівень суперників дещо відрізняється на користь гостей. Чемпіонські амбіції монегаски продемонструють у грі з серйозним суперником: перемога Монако – 2,54 – від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0