Челсі проти Ноттінгем Форест. Прогноз на матч і ставка

"Челсі" спробує розвинути свій успіх вдома проти "Ноттінгем Форест" у сьомому турі англійської Прем'єр-ліги. Поєдинок відбудеться 6 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Челсі проти Ноттінгем Форест.

Челсі

Після не дуже переконливого старту лондонці схаменулися, здобувши три перемоги поспіль у Чемпіонаті Англії, а також вийшовши до наступного раунду Кубка англійської ліги. У "Челсі" багато класних і якісних гравців, які порадували своєю грою в цьому сезоні, але головною зіркою команди є Коул Палмер, який забив чотири голи в останньому матчі з "Брайтоном", а загалом на його рахунку шість голів і чотири асисти. Буде цікаво подивитися, чи вдасться «синім» розвинути свій успіх, адже команда починає виступи в основному раунді Ліги конференцій.


Ноттінгем Форест

«Форестерс» є міцною командою в середині турнірної таблиці поточного чемпіонату Англії, перебуваючи в середині турнірної таблиці після шести зіграних ігор. Ця команда явно не збирається бути зіркою цього сезону, але також намагатиметься якомога раніше захиститися від боротьби за виживання. «Ноттінгем Форест» в останніх матчах демонструє дуже нестабільні результати, і в найближчій зустрічі, будучи аутсайдерами, спробує зробити фурор.


Челсі проти Ноттінгем Форест

Прогноз підсумків гри

«Челсі» виглядає явним фаворитом у майбутньому турі чемпіонату Англії проти «Ноттінгем Форест» і спробує довести, що останні результати команди були не випадковістю. Гравці лінії атаки "синіх" знаходяться у відмінній формі і спробують додати в свій актив ще кілька гольових дій. Це буде зустріч двох суперників з різним статусом, а значить, логічним варіантом для прогнозу буде ставка на фору 1 (-1,5) за 2,23 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0