Аль-Ахлі – Аль-Хілал: чи знайдуть зіркові господарі слабкі сторони чемпіонів?

У суботу, 5 жовтня, на стадіоні імені короля Абдулли в Джидді відбудеться матч між «Аль-Ахлі» і «Аль-Хілалем» в рамках 6-го туру чемпіонату Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Ахлі" проти "Аль-Хілал".

Аль Ахлі

Молодий німецький фахівець Матіас Джайсле вже кілька місяців якось утримується на роботі. Ні сумний фініш минулого сезону, коли «Аль-Ахлі» завершив чемпіонат на 31 очко від чемпіонів і з 7 поразками, ні млявий старт нової кампанії не переконали керівництво клубу з Джидди шукати нового тренера.

«Аль-Ахлі» вже встиг вилетіти з кубка країни (і зі скромного «Аль-Джандала», який входить в число аутсайдерів навіть у своєму другому за силою дивізіоні), а також двічі програти і зіграти внічию в п'яти турах новий чемпіонат. І знову поразки сталися в матчах з не найпотужнішими суперниками – «Аль-Фатехом» і «Аль-Кадсією» (двічі по 0:1).

А команда Аль-Ахлі просто «кишить» зірками світового рівня! Едуард Менді у воротах, Роджер Ібаньєс і Меріх Демірал у захисті, Габрі Вейга та Френк Кессі в півзахисті та "вишеньки на торті" в атаці - Ріяд Марез, Роберто Фірміно та Іван Тоні. Як можна не бути на вершині таблиці з такими хлопцями?


Аль Хілал

Але «Аль-Хіляль» не має проблем з тим, щоб залишатися на вершині елітної ліги Саудівської Аравії. Підопічні Хорхе Жезуса піднялися туди на початку минулого чемпіонату і залишаються на першому місці в новій кампанії. Більш того, вони вже після п'яти турів випереджають своїх конкурентів - на 3 очки випереджають "Аль-Іттіхад", на 4 очки - "Аль-Наср" і на 8 очок - "Аль-Ахлі", який багато хто вважав "четвертою силою" саудівської ліги. .

«Аль-Хіляль» також у повному порядку на міжнародній арені. Цього тижня в азіатській Лізі чемпіонів команда перемогла іракську Аль-Шорту з рахунком 5-0, витративши рівно стільки сил, скільки хотіли. Наприклад, частина гравців основного складу була замінена до середини другого тайму через відсутність необхідності залишатися на полі, де фаворити вже розгромили суперника.

Ще одна хороша новина для вболівальників «Аль-Хілаля» – бразилець Неймар, який минулого року отримав важку травму, поступово повертається до роботи з основною командою. Хоча, здавалося б, куди ще подіти нову зірку в цьому складі…


Аль-Ахлі проти Аль-Хілала

Аль-Ахлі проти Аль-Хілала: факти

  • Аль-Хіляль не програє в 41 матчі Прем'єр-ліги Саудівської Аравії (38 перемог, 3 нічиїх)
  • Аль-Хіляль забив принаймні 2 голи в останніх 4 виїзних матчах чемпіонату
  • Аль-Ахлі виграв останні 4 домашні матчі національного чемпіонату

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на перемогу Аль-Ахлі в цьому матчі чемпіонату Саудівської Аравії з коефіцієнтом 3,91. Букмекерська контора оцінила ймовірність нічийного результату бою коефіцієнтом 4,20, але Аль-Хіляль все одно залишається фаворитом матчу - коефіцієнт на її перемогу становить 1,72. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Букмекери знову намагаються заплутати нас, «пророкуючи» чемпіону за своїми коефіцієнтами важке життя. Але ми не збираємося потрапляти на цю «наживку». Аль-Хіляль, швидше за все, знову виграє, як це було у всіх попередніх випадках, коли коефіцієнти натякали на його провал. Крім того, «Аль-Ахлі» в останні сезони абсолютно не може грати саме проти цього суперника – 5 поразок у 6 матчах. Тому пропонуємо зробити ставку на перемогу «Аль-Хілаля», оскільки йому дається коефіцієнт 1,72, який нечасто «ловиться» в інших матчах саудівського гегемона.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0