Атлетіко – Лілль. Ставимо з коефіцієнтом 2,09

У середу, 23 жовтня, Атлетіко вдома зіграє з Ліллем у третьому турі Ліги чемпіонів. Матч відбудеться на стадіоні Ер-Ріяд Ейр Метрополітано.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Атлетіко — Лілль.

Атлетіко

Мадридці не найкращим чином розпочали Лігу чемпіонів 2024/2025, спершу важко перемігши РБ Лейпциг (2:1), а потім сенсаційно поступившись Бенфіці (0:4). Поки нічого страшного для «Атлетіко» не сталося, але після попереднього матчу команда вже опинилася в когорті відстаючих і тепер намагатиметься наздогнати лідерів загального заліку. Попереду у команди важливий домашній матч у Лізі чемпіонів, в якому господарі хотіли б взяти всі три очки.


Лілль

У перших двох матчах Ліги чемпіонів «Лілль» також взяв три очки, але особливо цінним для команди був успіх в останньому турі, коли футбольний світ шокувала перемога над «Реалом» (1:0). Такий результат однозначно позитивно вплине на настрій футболістів французької команди, але, з іншого боку, змусить суперників серйозніше поставитися до матчів проти «Дожів». На черзі «Лілль» ще один матч проти топового мадридського клубу, в якому гостям доведеться проявити найкращі якості, щоб отримати очки.


Атлетіко — Лілль

Прогноз підсумків гри

Досить цікавий матч нового раунду Ліги чемпіонів, в якому Атлетіко на своєму стадіоні спробує обіграти Лілль. «Матрацники» по праву вважаються фаворитами цієї гри, адже вони матимуть підтримку місцевих уболівальників, а також мотивацію покращити свою позицію на турнірі. Але «Пси» в попередніх матчах довели, що вміють грати в атакувальний футбол і точно зможуть забити хоча б один гол. Хорошим вибором здається ставка на те, що «обидві команди заб’ють» за 2,09 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0