ПСЖ проти ПСВ. Прогноз на матч 3 туру Ліги чемпіонів

У третьому турі основної стадії Ліги чемпіонів ПСЖ на своєму стадіоні спробує обіграти ПСВ. Зустріч відбудеться у вівторок, 22 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ проти ПСВ

ПСЖ

Парижани заробили три очки в перших двох турах основного раунду Ліги чемпіонів: спочатку команда Луїса Енріке обіграла Жирону (1:0), а потім без жодних шансів поступилася Арсеналу (0:2). Кадровий потенціал дозволяє ПСЖ боротися за першу вісімку турнірної таблиці, тому в інших турах команда намагатиметься набрати максимально можливу кількість очок. Як і більшість європейських клубів, парижани переживають складний період сезону, пов'язаний з великою кількістю матчів, але в найближчій зустрічі їхні вболівальники вимагатимуть від своїх улюбленців лише перемоги.


ПСВ

Нідерландський клуб поки не виграв нову Лігу чемпіонів: команда поступилася Ювентусу (1:3), після чого зіграла внічию зі Спортінгом (1:1). Цікаво, що перед новим раундом єврокубкового турніру ПСВ посідає останнє попутне 24 місце в загальній таблиці. Якщо ця команда хоче продовжити участь у Лізі чемпіонів навесні, вона повинна схаменутися і нарешті стабільно набирати очки. Зробити це в новій грі буде дуже важко, враховуючи її виїзний статус для ПСВ.


ПСЖ проти ПСВ

Прогноз підсумків гри

Ці суперники ніколи не зустрічалися між собою в єврокубках, але букмекери справедливо віддають явну перевагу ПСЖ, який зіграє на своєму полі. Турнірна ситуація змушує ПСВ ризикувати та шукати моменти біля воріт суперника, тож відсиджуватися всю гру в обороні гостям просто немає сенсу. Господарі, у свою чергу, однозначно гратимуть першим номером і володітимуть ініціативою. Обережним варіантом для прогнозу здається ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,66 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0