Вулвергемптон проти Манчестер Сіті. Прогноз і ставка на матч

"Манчестер Сіті" спробує здобути ще одну перемогу у восьмому турі англійської Прем'єр-ліги проти "Вулверхемптона". Зустріч відбудеться у неділю, 20 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Вулверхемптон проти Манчестер Сіті.

Вулвергемптон

Вовки залишаються однією з чотирьох команд поточного сезону Прем'єр-ліги, які ще не вигравали в цьому сезоні. Крім того, Вулверхемптон програв п'ять матчів поспіль у всіх турнірах і цілком заслужено посідає останнє місце в турнірній таблиці. Головний тренер Гарі О'Ніл перебуває під сильним тиском щодо покращення результатів "Вулверхемптона", інакше його звільнять. Але господарям буде дуже важко здобути першу перемогу в АПЛ проти чинних чемпіонів, і для цього їм доведеться показати свою найкращу гру.


Манчестер Сіті

Городяни виграли два важливі матчі до перерви на матчі національних збірних: у Лізі чемпіонів зі Слованом і в чемпіонаті Англії проти Фулхема. Перемога в минулому турі дозволила Манчестер Сіті залишитися в лідируючій групі команд і продовжити погоню за Ліверпулем. «Городяни» залишаються найрезультативнішою командою нинішньої АПЛ, забивши вже 17 голів у семи зіграних матчах. Десять із них забив норвезький форвард Ерлінг Хааланд, який, до речі, не зміг забити в двох останніх матчах чемпіонату.


Вулверхемптон проти Манчестер Сіті

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі є явний фаворит, який має взяти всі три очки, незважаючи на виїзний статус зустрічі. Різниця в класі між суперниками занадто очевидна, до того ж Вулверхемптон зараз перебуває в жахливій формі і навряд чи зумів трансформуватися за такий короткий термін. Все говорить на користь зіркових підопічних Гвардіоли, тому логічною ставкою на цей матч буде фора 2 (-1,5) за 1,76 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0