Ліверпуль проти Челсі. Прогноз з коефіцієнтом 2,02

У центральному матчі восьмого туру чемпіонату Англії Ліверпуль на своєму стадіоні зустрінеться з Челсі. Поєдинок відбудеться у неділю, 20 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ліверпуль проти Челсі.

Ліверпуль

"Ліверпуль" є поточним лідером англійської Прем'єр-ліги, команда посідає перше місце в турнірній таблиці, набравши 18 очок у перших семи матчах. Цікаво, що "червоні" вже програвали в Прем'єр-лізі, але їхні головні конкуренти "Арсенал" і "Манчестер Сіті" досі не програють, двічі зігравши внічию. Підопічні Арне Слота були у відмінній формі перед міжнародною паузою, вигравши шість матчів поспіль у всіх турнірах. Попереду у «Ліверпуля» важкий домашній матч, результат якого однозначно вплине на чемпіонську гонку.


Челсі

"Челсі" також у чудовій формі, не програючи в семи іграх у всіх турнірах, вигравши п'ять із них. Після не дуже переконливого старту лондонці оговталися і тепер займають четверте місце в таблиці англійської Прем'єр-ліги. Під керівництвом Енцо Марески "сині" дійсно почали грати впевненіше, забивати більше, і головною зіркою команди по праву є Коул Палмер, який забив шість голів і зробив п'ять результативних передач у поточній АПЛ.


Ліверпуль проти Челсі

Прогноз підсумків гри

Це буде головний матч чергового туру англійської Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться не просто претенденти на місце в топ-4, а реальні конкуренти в боротьбі за золоті медалі чемпіонату. Фаворитом такої гри на думку букмекерів залишається «Ліверпуль», а ось «Челсі» цілком здатний здивувати суперника і взяти всі три очки. Обом командам є що довести в очному протистоянні, моменти обов’язково будуть на обох сторонах, тому ставка на Тотал більше (3,5) за 2,02 від 1xbet здається хорошим вибором. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0