Борнмут – Арсенал. Прогноз на матч Чемпіонату Англії

Арсенал спробує продовжити переможну серію у виїзному матчі проти Борнмута в рамках восьмого туру англійської Прем'єр-ліги. Матч відбудеться у суботу, 19 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Борнмут – Арсенал.

Борнмут

«Борнмут» є типовою командою середньої таблиці Чемпіонату Англії, набравши вісім очок після семи зіграних матчів. Ця команда здатна завдати проблем будь-якому британському топ-клубу, особливо граючи на своєму стадіоні. Явного лідера у «вишень» немає, цю команду відрізняє командна гра та хороша організація на футбольному полі. Завдяки дисциплінованості та надійній грі біля своїх воріт «Борнмут» цілком здатний дати бій «Арсеналу» в наступному матчі.


Арсенал

Каноніри не програвали в нинішній англійській Прем'єр-лізі, але двічі втрачали очки і тепер займають третє місце в турнірній таблиці. Підопічні Мікеля Артети виграли чотири матчі поспіль у всіх турнірах і, звичайно, сподіваються продовжити цю переможну серію в майбутній зустрічі. Найкращим бомбардиром лондонців у поточній АПЛ є німець Хай Хаверц, на рахунку якого чотири голи та одна результативна передача.


Борнмут – Арсенал

Прогноз підсумків гри

Ще один цікавий матч у новому раунді чемпіонату Англії, в якому аутсайдер на своєму стадіоні докладе максимум зусиль, щоб створити сенсацію в поєдинку з явним фаворитом. Різниця в класі, рівні та статусі суперників однозначно говорить на користь «Арсеналу», але «Борнмут» перед рідними вболівальниками однозначно може здивувати і заб’є хоча б один гол. Обережним вибором у цьому випадку здається ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,67 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0