Манчестер Юнайтед – Брентфорд. Ставимо з коефіцієнтом 2,14

У суботу, 19 жовтня, відбудеться матч восьмого туру англійської Прем'єр-ліги між "Манчестер Юнайтед" і "Брентфордом". Матч відбудеться на стадіоні "Олд Траффорд".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Юнайтед – Брентфорд

Манчестер Юнайтед

"Манчестер Юнайтед" переживає затяжну кризу і не може виграти вже п'ять матчів у всіх турнірах. У чемпіонаті Англії "червоні дияволи" посідають лише 14 місце в турнірній таблиці, безнадійно відстаючи від лідируючої групи команд. Над головним тренером Манчестер Юнайтед Еріком Тен Хагом давно згущуються хмари і кожен новий матч може стати для голландця останнім на цій посаді. Настав час «Манчестер Юнайтед» повернутися на переможний шлях, і підтримка домашніх уболівальників у новому домашньому матчі може стати важливим фактором для домашньої команди.


Брентфорд

Брентфорд йде вище в турнірній таблиці, займає 11 місце, маючи в активі 10 очок після семи зіграних матчів. Вони єдина команда в англійській Прем'єр-лізі, яка має однакову кількість забитих і пропущених м'ячів у поточному турнірі. Відмінною рисою підопічних Томаса Франка є жвавий початок гри – у трьох турах чемпіонату Англії поспіль Брентфорд забивав на першій хвилині, а в матчі з Вулверхемптоном забили на другій. Окремо в складі «бджіл» варто виділити нападника Браяна Мбемо, який вже встиг забити шість голів і посідає третє місце в гонці бомбардирів чемпіонату Англії.


Манчестер Юнайтед – Брентфорд

Прогноз підсумків гри

Букмекери віддають перевагу Манчестер Юнайтед у цьому матчі, незважаючи на жахливу форму команди та останні результати на Олд Траффорд. Але будь-яка негативна смуга рано чи пізно закінчується, і новий домашній матч може стати чудовою нагодою для «червоних дияволів» реабілітуватися перед публікою та нарешті перемогти. «Брентфорд», звичайно, буде чинити опір і намагатиметься здивувати більш іменитого суперника, але ключову роль має зіграти мотивація господарів. Цікавим вибором здається ставка на перемогу Манчестер Юнайтед у першому таймі за 2,14 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0