Баварія – Штутгарт. Прогноз з коефіцієнтом 1,9

У суботу, 19 жовтня, "Баварія" зіграє зі "Штутгартом" на "Альянц Арені" в головному матчі сьомого туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Баварія – Штутгарт.

Баварія

Підопічні Венсана Компані до міжнародної паузи мали триматчеву безвиграшну серію та втратили можливість стати одноосібним лідером Бундесліги. Баварія ще не програвала в поточному чемпіонаті Німеччини, але в останніх матчах виглядала не найкращим чином. Перерва на матчі національних збірних мала бути гарною для мюнхенської команди, і вони явно планують повернутися на переможний шлях у новому важливому домашньому матчі.


Штутгарт

У «Штутгарта» була своя серія: три нічиї поспіль в офіційних матчах, а також в недавньому товариському матчі команда зіграла внічию з «Ульмом». У чемпіонаті Німеччини ця команда не програє вже п'ять турів поспіль, але через велику кількість нічиїх займає лише восьме місце в турнірній таблиці. Майбутній виїзний матч обіцяє стати важким випробуванням для Штутгарта, адже команда зіграє з головним фаворитом сезону.


Баварія – Штутгарт

Прогноз підсумків гри

Це буде головний матч нового раунду німецької Бундесліги, в якому зустрінуться бронзові та срібні призери минулого розіграшу. «Баварія» виглядає явним фаворитом такої зустрічі і намагатиметься порадувати місцевих уболівальників довгоочікуваною перемогою на своєму стадіоні, незважаючи на опір грізного та непоступливого суперника. У минулому сезоні в аналогічній зустрічі мюнхенці перемогли з рахунком 3:0, тому логічним вибором цього разу буде ставка на фору 1 (-1,5) за 1,90 від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0