Ліон – Бешикташ. Прогноз на матч і ставка

24 жовтня відбудеться матч 3-го туру Ліги Європи, зустрінуться Ліон і Бешикташ. Зустріч відбудеться на арені Parc Olympique Lyonnais (Ліон).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ліон – Бешикташ.

Ліон

Підопічні П'єра Сажа змогли зібратися лише наприкінці вересня, команда покращилася, накопичивши серію з чотирьох перемог поспіль на всіх рівнях. У першому матчі групового раунду Ліги Європи "Олімпік" вдома був сильнішим за "Олімпіакос" - 2:0. У наступному матчі французи зіграли ще краще, не залишивши на виїзді «Рейнджерс» і сліду 4:1. Дублями у "дітей" відзначилися Фофана та Ляказетт. «Ліон» займає 2-е місце в єврокубковій таблиці, набравши 6 очок, при різниці м'ячів 6:1. Ліон також впевнено виступив у чемпіонаті Франції, обігравши вдома Нант з рахунком 2:0.


Бешикташ

«Чорні орли» виглядають блідо в Європі, команда не знає смаку перемоги. Підопічні Джованні ван Бронкхорста стартували з виїзної поразки від "Аякса" 0:4. У другому турі Ліги Європи турки показали себе не краще, програвши вдома «Айнтрахту» з рахунком 1:3. Автором єдиного голу у господарів став Масуаку. У чемпіонаті Туреччини «Чорні орли» теж помилилися, зігравши внічию з «Газіантепом» 1:1.


Ліон – Бешикташ

Прогноз підсумків гри

Ліон набрав хороший темп, команда здатна підтримувати цей темп. Бешикташ, як завжди для турецьких команд в Європі, грає невдало. У найближчій зустрічі перемога дістанеться хлопцям Сажа, «ткачі» за рахунок кращого стану та гри вдома впораються з нестабільними «чорними орлами»: перемога Ліона – 1,73 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0