Ювентус – Штутгарт. Прогноз і ставка на матч

22 жовтня в матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА зустрінуться "Ювентус" і "Штутгарт". Матч відбудеться на "Альянц Арені" (Турин).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ювентус – Штутгарт.

Ювентус

«Стара синьйора» цього сезону показує хороший рівень гри. Туринська команда жодного разу не програвала, вигравши п'ять матчів у дев'яти і чотири зігравши внічию. В останньому турі Ліги чемпіонів удача була на боці підопічних Тьяго Мотти, італійці на виїзді зломили опір РБ Лейпциг 3:2. "Зебри" перемогли завдяки точним ударам Влаховича (дубль) і Консейсао. Ювентус посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 6 очок, при різниці м'ячів 6:3. У Серії А "чорно-білі" оступилися в минулому турі, зігравши внічию з Кальярі 1:1. 


Штутгарт

З вересня підопічні Себастьяна Хенесса зіграли шість ігор, здобувши дві перемоги та три нічиї, один раз поступившись своїм суперникам. "Автозаводці" не змогли виграти в останній грі Ліги чемпіонів, розділивши вдома очки з празькою Спартою 1:1. Єдиний гол у складі "автозаводців" забив Мійо. Штутгарт заробив одне очко в двох єврокубкових матчах. Не вдалося "швабам" також добитися успіху в чемпіонаті Німеччини, вдома команда зіграла внічию з "Гоффенхаймом" - 1:1. 


Ювентус – Штутгарт

Прогноз підсумків гри

Ювентус під керівництвом Тьяго Мотти виглядає солідно, "Старій синьйорі" вдається вичавити максимум в Європі. «Штутгарту» не вистачає досвіду, щоб виступати на високому рівні, але команда не збирається здаватися і обов’язково боротиметься за вихід у плей-офф. У цій парі перемога дістанеться хлопцям Мотти, «зебри» завдяки злагодженій командній роботі зможуть впоратися зі «швабами», які поступаються в класі: перемога Ювентуса – 1,77 від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0