Фенербахче проти Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч і ставка

24 жовтня в рамках третього туру Ліги Європи зустрінуться Фенербахче і Манчестер Юнайтед. Поєдинок відбудеться на стадіоні "Шюкрю Саракоглу Арена" (Стамбул).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Фенербахче проти Манчестер Юнайтед.

Фенербахче

Підопічні Жозе Моурінью виграли сім і двічі зіграли внічию з останніх 10 матчів, програвши лише один. "Жовті канарки" успішно стартували в Лізі Європи, обігравши на своєму полі Уніон Сен-Жіллуа з рахунком 2:1. У другому турі змагань турки не показали свого найкращого результату, зігравши внічию з Твенте на виїзді – 1:1. Єдиний гол у складі гостей забив Тадіч.


Манчестер Юнайтед

«Червоні дияволи» не були стабільними в цьому сезоні, на їхньому рахунку серія з п’яти ігор без перемог на всіх рівнях. У Лізі Європи підопічні Еріка тен Хега не вражають, двічі зігравши внічию. У першому турі вони розділили очки з Твенте 1:1. У другому матчі турніру манкуніанці на виїзді поділили очки з Порту 3:3. За англійців відзначилися Решфорд, Хойлунд і Магуайр. У АПЛ "червоні дияволи" знову помилилися, зігравши внічию 0:0 на виїзді з "Астон Віллою".


Фенербахче проти Манчестер Юнайтед

Прогноз підсумків гри

«Фенербахче» під керівництвом Моурінью перебудовується, поступово покращуючи свою гру. Манчестер Юнайтед не може знайти свою гру, жодні зміни не допомагають команді. Обидві команди непередбачувані, тому в найближчій грі варто звернути увагу на голи. Думаю, їх буде багато, захист суперників не надто надійний: тотал понад 2,5 – 1,83 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0