РБ Лейпциг – Ліверпуль. Прогноз на матч і ставка

У матчі 3-го туру Ліги чемпіонів на стадіоні "Ред Булл Арена" (Лейпциг) РБ Лейпциг і Ліверпуль розведуть лад. Зустріч відбудеться 23 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу РБ Лейпциг – Ліверпуль.

РБ Лейпциг

«Ред Буллс» проводять неоднозначний сезон, команда ще не зазнавала поразок на внутрішній арені, але німці відчувають проблеми в Європі. У першому турі Ліги чемпіонів підопічні Марко Розе зазнали виїзної поразки від Атлетіко з рахунком 1:2. У наступній грі турніру клуб також спіткнувся, програвши вдома «Ювентусу» з рахунком 2:3. Голи у господарів забив Шешко, який відзначився двічі. У єврокубках «Бики» ще не набрали очок, різниця м’ячів – 3:5. В останньому матчі Бундесліги "Лейпциг" покращив настрій, перемігши на виїзді "Гайденхайм" з рахунком 1:0.


Ліверпуль

Зараз підопічні Арне Слота перебувають у найкращій формі, з 17 вересня в серії з шести перемог. Англійська команда продемонструвала хороший рівень гри в останньому матчі Ліги чемпіонів, обігравши вдома «Болонью» з рахунком 2:0. У складі мерсисайдців забили Макалістер і Салах. Ліверпуль посідає 5-е місце в турнірній таблиці Ліги чемпіонів, набравши 6 очок при різниці м'ячів 5-1. "Червоні" чудово провели останній матч Прем'єр-ліги, обігравши на виїзді "Крістал Пелас" з рахунком 1:0.


РБ Лейпциг – Ліверпуль

Прогноз підсумків гри

Лейпцигу не вистачає класу для гри в Європі, а на внутрішній арені команда залишається в топі. Зараз «Ліверпуль» демонструє надійну гру, команда є одним із фаворитів турніру. У найближчій зустрічі перемога дістанеться хлопцям Сльоти, мерсисайдці досвідченіші, стабільніші і трохи класніші: перемога Ліверпуля - P2 - 1,841 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0