Твенте проти Лаціо. Ставимо на коефіцієнт 2,18

У четвер, 24 жовтня, Твенте зіграє з Лаціо в третьому турі основного раунду Ліги Європи. Цей матч відбудеться на стадіоні Гролс Весте.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Твенте проти Лаціо.

Твенте

У перших двох турах нової Ліги Європи «Твенте» двічі зіграв унічию, і команда може зарахувати обидва результати в актив, адже грала з дуже складними суперниками. Спочатку голландці поділили очки з Манчестер Юнайтед на виїзді, а потім вдома зіграли внічию з Фенербахче, обидва матчі завершилися з рахунком 1:1. Твенте дуже не пощастило з нічиєю, і тепер у команди є ще один непростий суперник, у матчі з яким господарям майбутньої зустрічі доведеться проявити найкращі якості для досягнення позитивного результату.


Лаціо

Римляни посідають перше місце в загальному заліку оновленої Ліги Європи, впевнено вигравши два стартових матчі з комфортною різницею м'ячів. У першому турі «Лаціо» розгромив київське «Динамо» (3:0), а потім також впевнено розібрався з «Ніцца» (4:1). Звичайно, після такого вдалого старту команда вважається одним із головних фаворитів на потрапляння у вісімку кращих і в новому раунді докладе максимум зусиль, щоб зберегти лідерство.


Твенте проти Лаціо

Прогноз підсумків гри

Обидві команди досить результативно розпочали свій єврокубковий шлях у Лізі Європи, порадувавши вболівальників видовищною та гольовою грою. Очна зустріч Твенте – Лаціо також має всі шанси завершитися великою кількістю забитих м’ячів, адже і господарі, і гості далекі від вирішення своїх турнірних завдань, а значить, будуть мотивовані атакувати зі сторони. перші хвилини. У цьому випадку я хочу довіритися статистиці і поставити Тотал більше (3) за 2,18 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0