Зеніт – Локомотив. Прогноз і ставка на матч

27 жовтня в матчі 13-го туру російської Прем'єр-ліги зустрінуться "Зеніт" і "Локомотив". Матч пройде на стадіоні «Газпром Арена» (Санкт-Петербург).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Зеніт – Локомотив.

Зеніт

Підопічні Сергія Семака є одними з найстабільніших клубів чемпіонату - петербуржці багато забивають і майже не пропускають. В останньому турі РПЛ «синьо-біло-сині» продемонстрували клас, не залишивши на виїзді й сліду від Акрона 5:0. У гостей відзначилися Мостовой (дубль), Кассієра, Гонду та Артур. Зеніт посідає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 29 очок, при різниці м'ячів 28:4. У гонці бомбардирів «Зеніту» виділяється Глушенков, на рахунку якого 7 голів. Вдома петербуржці виступають чудово, зібравши в нинішньому сезоні серію з дев'яти матчів без поразок.


Локомотив

«Залізничники» провели впевнений сезон, команда не знала поразок з 14 вересня, накопичивши серію з шести перемог поспіль в офіційних матчах. Провал минулих вихідних був ще більш несподіваним, підопічні Михайла Галактіонова на виїзді поступилися скромним «Хімкам» 0:2. «Локомотив» опустився на 3 місце в турнірній таблиці чемпіонату, маючи в активі 27 очок і різницю м’ячів 26:16. У гонці бомбардирів "червоно-зелених" виділяється Батраков, на рахунку якого 7 голів і 6 асистів. «Локомотивівці» провели 6 виїзних матчів у рамках РПЛ, здобувши 4 перемоги та 2 поразки.


Зеніт – Локомотив

Прогноз підсумків гри

У «Зеніта» найсильніший склад в РПЛ, у клубі по два топових гравця на кожну позицію. «Локомотив» добре грає в чемпіонаті, але у нього молодий склад, тому їм складно грати без спаду, «Хімки» тому яскраве підтвердження. В очній грі сусідів по турнірній таблиці перемога дістанеться хлопцям Семака, «синьо-біло-сині» вдома сильні, до того ж на їхньому боці досвід і клас, що дозволить взяти три очки: перемога Зеніта - 1,62 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0