Атлетіко Мінейро – Інтернасьйон. Прогноз і ставка на матч

У матчі 31-го туру бразильської Серії А на стадіоні «MRV Arena» (Белу-Орізонті) відбудеться зустріч між «Атлетіко Мінейро» та «Інтернасьоналом». Матч розпочнеться 27 жовтня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Атлетіко Мінейро проти Інтернасьоналя.

Атлетіко Мінейро

Підопічні Луїса Феліпе Сколарі активно виступають у жовтні, команда встигла взяти участь у п'яти матчах на всіх рівнях, здобувши дві перемоги та три нічиї. В останньому турі чемпіонату Бразилії "півні" не змогли показати свій найкращий результат, зігравши на виїзді внічию з Форталезою - 1:1. Гол забив Фаусто Вера. Атлетіко Мінейро посідає 9-е місце в турнірній таблиці, набравши 41 очко після 29 матчів, при різниці м'ячів 41:42. У гонці бомбардирів "чорно-білих" лідирує Халк, на рахунку якого 10 голів і 4 асисти. Вдома "півні" восени не програвали, що дозволило накопичити успішну серію з шести матчів.


Інтернаціонал

Зараз «Інтер» виступає навіть переконливіше за суперника, команда не знає поразок з 26 серпня, накопичивши успішну серію з 10 матчів. В останньому турі чемпіонату Бразилії підопічні Роджера Мачадо вдома з мінімальним рахунком перемогли Греміо з рахунком 1:0. Переможний гол у складі господарів забив Борре. Інтернасьйон займає 6-е місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 49 очок після 29 матчів, з різницею м'ячів 38:26. У гонці бомбардирів у "червоних" лідирують Борре 7+1 і Веллінгтон 7+1. На виїзді команда не зазнає поразок вже п'ять матчів поспіль.


Атлетіко Мінейро проти Інтернасьоналя

Прогноз підсумків гри

У «Атлетіко» насичений графік, команда продовжує боротьбу одразу на трьох напрямках. Інтернасьонал повністю налаштований на чемпіонат, команда знаходиться в хорошій формі і цілком здатна піднятися в турнірній таблиці. У найближчій грі перемога дістанеться хлопцям Мачадо, у "червоних" більше сил, тому вони зможуть впоратися з "півнями" навіть на виїзді. Господарі зараз думають про Копа Лібертадорес: перемога Інтернасьонала - 2,46 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0