Прогноз на бій Пол Крейг – Джонні Вокер

В UFC є ряд бійців, за якими цікаво спостерігати, незалежно від того, закінчуються їхні виступи перемогами чи поразками. Пол Крейг – один із них, адже з двох десятків професійних боїв лише один раз почув рішення рефері, решту поєдинків завершивши достроково.

На UFC 283 в Ріо-де-Жанейро на нього чекає ще один виклик, і було б дивно побачити європейця на цьому континенті, якби його двійник не був уродженцем Бразилії. Джонні Вокер, колись початківець напівважковаговик, намагатиметься продовжити свою переможну серію 22 січня, і такий дует майже гарантує нам прямий протистояння. Хто вийде з клітки переможцем?

Пол Крейг проти Джонні Вокера

Пол Крейг

Історія простого шкільного вчителя надихне будь-кого, адже прийшовши в зал BJJ, він швидко почав перемагати на аматорських змаганнях, знаючи лише один трюк – важіль ліктя. Рекорд 8-0 перед його професійним дебютом говорить багато про що, а 9 тріумфів у професіоналах поспіль проклали йому шлях в UFC. Пол вигравав Fight Star, BAMMA, а потім бонус за бонусом у вищій лізі, розбиваючи суперників на партері. Також в його арсеналі є бронза Чемпіонату світу з BJJ і титул чемпіона Великобританії в цій дисципліні.

Сильні сторони

Технічні завдання Крейга досить прості: рух вперед, дещо хаотична система ударів, передачі з підлоги та спроби наблизитися до противника з подальшим контролем сітки або тейкдаунами. Якщо супротивник сам йде вперед, то Пол охоче падає на спину, заманюючи свого побратима на землю, або відбиває атаки передачею з однієї ноги. Ну а на партері його граунд-енд-паунд разом із чудовим арсеналом трюків змушують суперників хвилюватися про захист, а не розвивати власні атакувальні ходи.

Слабкі сторони

З огляду на головне хвилювання, Пол не виділяється якістю пасів ногами, як це роблять борці. Часто йому зручніше відтягувати суперників, або перебувати під ними, легко працюючи зі спини. Ну а про позицію шотландця взагалі годі й говорити: низька точність, відсутність повноцінної комбінаційної роботи та дуже посередній захист неодноразово приводили його до серйозних проблем, аж до нокаутів.

Поточна форма і готовність бійця

Крейгу вже 35 років, останній бій, датований липнем 2022 року, він програв Волкану Оездеміру, вперше провівши в октагоні всі 15 хвилин. До цього він вийшов на серію з 4 перемог, здобутих у боях з Микитою Криловим, Джамалом Хіллом, Маурісіо Руа та Гаджимурадом Антігуловим. Головна проблема Павла - бажання будь-якою ціною завершити виступ достроково, тому що він необгрунтовано ризикує, йде на обміни і робить багато помилок. Однак його навички на землі, багатий технічний арсенал і вибуховий шотландський характер все ще становлять найбільшу загрозу для будь-якого класового суперника.

Пол Крейг – Джонні Вокер

Джонні Вокер

Бразилець, який раніше багатообіцяв, незважаючи на численні поразки, досі в ТОП-15. Його нетрадиційний стиль бою приніс свіжий подих у напівважку вагу, і список досягнень Джонні говорить багато про що. Він був чемпіоном ліг UCMMA, EBD, а також боровся за золото Samurai FC, коли виступав у важкій вазі. В UFC Вокер почав дуже добре, заробляючи бонус за бонусом, після чого кар'єра перспективного гравця пішла на спад.

Сильні сторони

Розмір і фізична сила разом із чудовою швидкістю та оригінальною технікою відкрили Джонні шлях до найвидовищніших нокаутів, які тільки можна уявити. Стрибки колінами, ліктями, удари в спину, різноманітні фальшиві рухи та робота на дальній дистанції тримали його поза досяжністю суперника. Ніхто не міг прочитати цього хлопця, рівно до того моменту, коли він почав входити в повноцінні топи.

Слабкі сторони

Нестабільність Джонні стала головною трагедією в його кар'єрі. Непорозуміння з командою, часті зміни табору, психічні проблеми та багато іншого призвели його до катастрофічного результату. Саме на цей час припали найгучніші і важливі поєдинки з елітою дивізіону, а ряд нокаутів, які побував бразилець, похитнули його здоров'я, через що витривалість Уокера помітно знизилася. Крім того, у нього не було гарного кардіо, а на партері спортсмен діє не настільки впевнено, щоб змагатися з греплерами.

Поточна форма і готовність бійця

Джонні лише 30 років, а він уже пройшов через вогонь, воду та мідні труби. 4 поразки в 6 екстремальних боях не обіцяють йому великих перспектив на майбутнє, хоча Вокер зумів перемогти Раяна Спанна з Іоном Куцелаба. Той же Микита Крилов просто розмазав його об землю, а Хілл і Корі Андерсон втратили свідомість, декласувавши в положенні стоячи. Сказати, що Джонні підійде до майбутнього бою в зовсім іншій формі, продемонструє кращий захист і реакцію, просто неможливо, занадто непередбачуваний його стан, як і моральний дух. Але заперечувати, що цей хлопець чисто фізично може нокаутувати кожного, хто стоїть перед ним, було б нерозумно.

Порівняльний аналіз

В антропометрії, як це було майже завжди, лідирує Джонні: понад 6 см у висоту та значні 15 см у висоті. Звичайно, в стійці Крейг не зможе конкурувати з таким нестандартним барабанщиком, навіть якби у них не було такого розриву в розмірах. Удари ногами, ліктями, колінами в клінчі і на дистанції - все це буде працювати, і Пол не зможе миттєво знайти на них жодної відповіді, крім тиску. Ось тільки заміна Уокера на контратаки вкрай небезпечна.

У ближньому бою впоратися з потужністю бразильця теж нелегко, до того ж, згадуючи відсоток вдалих тейкдаунів Крейга, можна навіть засумніватися, що він зможе перевести на паркет свіжого Джонні. Дивлячись на їхню боротьбу в контексті поєдинку на руках і в клінчі, не можна відчути суттєвих переваг шотландця, однак, навіть якщо він потрапив у нокдаун, Вокеру потрібно з розумом дотримуватися добивання.

Микита Крилов також був упевнений, що його граунд-енд-паунд приведе до чогось хорошого, але Пол занадто чутливий до моменту, щоб атакувати, коли він лежить на спині, не кажучи вже про інші позиції. Тому, безсумнівно, він обов'язково скористається шансом підкорити Джонні, коли той роззяв, намагаючись добити полеглого супротивника. Малювати якісь конкретні сценарії розвитку битви в даному випадку марно - випадковість у поєднанні з винахідливістю цих хлопців може перекреслити будь-які наші здогади.

Прогноз на матч Пол Крейг проти Джонні Уокера

В останніх виступах Джонні намагався вимкнути божевілля і сміливість на догоду технічності і точності. Але в нього це вийшло, відверто кажучи, не дуже добре. Тому в протистоянні з Крейгом на нас чекає калейдоскоп яскравих моментів, які неодмінно приведуть одного з учасників цього бою до дострокової перемоги. Вокер цілком може нокаутувати Пола в першому раунді, і він виконає ще одне задушливе або важіль, змусивши свого колегу капітулювати. Тому найбільш імовірною є ставка на тривалість бою (Тотал понад 1,5), який має низькі шанси протриматися всі 15 хвилин, або на закінчення зустрічі КО/ТКО/сабмішном будь-кого з учасників. йти. Той, хто вважає за краще вибрати конкретного переможця, повинен ризикнути і вибрати аутсайдера, оскільки він виступає краще за свого молодого колегу. Встановіть Додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Менше 1,5/Перемога Пола Крейга

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0