Локомотив – ЦСКА. Хто виявиться сильнішим у четвертій грі серії?

23 березня на любителів хокею чекає продовження кубкового протистояння «Локомотив» - ЦСКА. Четверта гра серії знову відбудеться в Ярославлі, на льоду місцевої «Арени - 2000 Локомотив». На даний момент рахунок у серії 2-1 на користь ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – ЦСКА

«Локомотив»

Залізничники повернулися до кубкової боротьби, блискуче зігравши третій матч серії, який відбувся у вівторок у Ярославлі. Нарешті кількість переросла в якість. За два попередні виїзні матчі хокеїсти "Локомотива" завдали 77 ударів по воротах армійців, але забили лише два м'ячі. Подібний рівень реалізації став основною причиною поразок, у Москві «Локомотив» двічі програв 0:2 і 2:3, одразу визначившись у наздоганяючих.

По суті, третій матч став для хокеїстів «Локомотива» ключовим у цій серії. Ще одна поразка була б вироком для ярославської команди, тому «Локомотив» остаточно відійшов від звичного оборонного стилю і виступав першим номером. Все, що не полетіло в перших двох матчах, полетіло зараз. Хет-трик Івана Чеховича, повне домінування по ходу матчу, шість забитих голів – чи не найкраща гра «Локомотива» в сезоні. Переконлива перемога з рахунком 6-2 і «Локомотив» до мінімуму скорочує відставання в цій серії.

ЦСКА

Але армійці в черговий раз по ходу цього сезону підбили підсумок відсутності елементарної стабільності. Це було помітно вже в першому раунді плей-офф, коли ЦСКА тричі поступилися «Северсталі», дотягнувши серію до можливого максимуму. А тепер, після московських матчів, здавалося, що доля чвертьфінального протистояння вже вирішена. Але армійці знову наступили на ті ж граблі, дозволивши «Локомотиву» відродити інтригу в цьому протистоянні.

Певним чином на хід матчу вплинула швидка шайба ярославців на другій хвилині матчу, яка змусила армійців грати у більш відкритий хокей. Максим Мамін зумів зрівняти рахунок у першому періоді, але згодом столичні команди були лише в ролі наздоганяючих. На початку другого періоду «Локомотив» був попереду з рахунком 3:2 (другу шайбу армійців забив Костянтин Окулов), але згодом гра повністю пройшла під диктовку господарів. Армійці пропустили три м'ячі без відповіді, у підсумку крупно програвши з рахунком 2-6.

Локомотив – ЦСКА

Статистика

У новітній історії «Локомотива» вже був випадок, коли «залізничники» врятували серію, програвши по ходу – прохід «Локомотива» 3.46. «Локомотив» традиційно вважається закритою командою, граючи в відверто оборонний хокей, але в ході нинішнього плей-офф ярославці двічі забили на власних очах суперника – в особистому заліку більше 1 (2,5) 2,3. Якщо проаналізувати зустрічі «Локомотива» і ЦСКА в Ярославлі, то картина за останні кілька років така: за останні п'ять років команди зустрічалися 17 разів, 8 перемог у «Локомотива», 9 у московських армійців.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Перемога в третьому матчі помітно змінила руки букмекерів. Тепер «Локомотив» є фаворитом майбутнього матчу з коефіцієнтом на перемогу в основний час 2,31. Варіант із перемогою армійців можна прийняти за 3,05, нічию в основний час – 3,45. Що стосується виступу команд, то 1xbet пропонує наступні котирування: тотал більше (4,5) - 2,19, тотал менше (4,5) - 1,68. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локомотив» переломив для себе хід невдало розвивається серії, і зробив це в не властивому йому стилі. Удачу команді принесла гра першим номером, з яскраво вираженим акцентом на атаку. Навряд чи тренерський штаб «Ярославля» щось кардинально змінюватиме в тактиці, тому велика ймовірність, що ці команди знову побачать у виконанні відкриту гру з великою кількістю забитих м’ячів. Наш прогноз: Тотал понад 4,5 з коефіцієнтом 2,19.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0