Динамо Москва – Трактор. Хто з суперників розпочне чвертьфінал з перемоги?

Перший матч чвертьфінальної серії між столичним "Динамо" і челябінським "Трактором" відбудеться 16 березня в Москві. Місцем проведення гри є столична ВТБ Арена.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Москва – Трактор

Московське «Динамо»

Біло-блакитні стали найкращою командою регулярного сезону, завоювавши Континентальний кубок. Як показує практика, перемога в регулярному чемпіонаті зовсім не гарантує перемогу в Кубку Гагаріна; швидше статистика свідчить про протилежне. Довгий час це була своєрідна чорна мітка в хокейному світі. Дев'ять сезонів поспіль чемпіон регулярного турніру не міг виграти Кубок. Традицію порушили столичні армійці, які здобули своєрідний переможний дубль у сезоні-2018/19. Обпеклося цим і московське "Динамо", яке після першого місця в регулярному чемпіонаті сенсаційно поступилося в першому раунді плей-офф, поступившись у семиматчевому двобої ярославському "Локомотиву".

У поточному Кубку Гагаріна «Динамо» обійшлося без таких потрясінь. Протистояння з мінськими одноклубниками вийшло досить впертим, але в підсумку вищий клас гравців московського клубу все ж вплинув. Команда Олексія Кудашова розпочала серію з двох домашніх перемог 4-1 і 4-3, потім у Мінську обмінялася результативними матчами з суперниками – поразка 1-3 і перемога 3-2. Поставити переможну крапку в серії перед власними вболівальниками не вдалося; несподівана 1-2 осічка вдома повернула інтригу цій серії. Вирішальним став 6-й матч серії, який відбувся в Мінську. Мінчани відкрили рахунок, але Джіошвілі, Іллєнко та Уел своїми точними ударами вивели московський клуб у наступний раунд.

«Трактор»

Якщо перемога московського «Динамо» була цілком очікуваною, то вихід «Трактора» до другого кола можна вважати певною сенсацією. Челябінці провели вкрай нерівний регулярний сезон, пережили відставку наставника і, здавалося б, сам факт потрапляння в плей-офф можна було вже вважати успіхом. Крім того, з підсумкового шостого місця «Трактор» вийшов у першому колі на уфімський «Салават Юлаєв», який у регулярці виглядав помітно краще челябінського клубу.

Віддавши перевагу уфимському клубу, «Трактор» грав у швидкий, вертикальний хокей, що стало запорукою підсумкового успіху. «Трактор» стартував з виїзної перемоги з рахунком 3:2, але потім поступився в Уфі з рахунком 1:4. У Челябінську суперники також обмінялися перемогами з однаковим рахунком 3:2. Тоді «Трактор» знову виграв на виїзді з рахунком 2-1, втретє повівши в цій серії. Розв'язка настала в шостому матчі серії, в ході якого «Трактор» програвав з рахунком 0-2, але зумів переломити хід невдалого матчу, здобувши в підсумку перемогу з рахунком 4-2.

Динамо Москва – Трактор

Статистика

У протистоянні цих двох клубів привертає увагу велика кількість нічиїх і, як наслідок, овертайму. Лише в останніх п’яти матчах команди тричі зіграли внічию, відклавши визначення найсильнішого до овертайму. Понаднормова робота – Так 3.9. Протягом регулярного сезону команди двічі зустрічалися між собою і обидва матчі завершилися на користь «Динамо». Столичний клуб виграв на виїзді з рахунком 4:2, а потім вдома з рахунком 4:3, обігравши в серії буллітів «Трактор».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Цілком очікувано, що на старті серії букмекерська контора вважає фаворитом столичний клуб, на його перемогу в першому матчі ставиться коефіцієнт 1,91. Шанси на успіх за підсумками основного часу матчу «Трактор» оцінюються в 3,4. Чергову нічию в цьому суперництві можна вважати 4.1. Щодо очікуваних результатів, то фахівці 1xbet виставили такі котирування: тотал більше (4,5) – 1,82, тотал менше (4,5) – 1,96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Серія тільки починається, і ніхто з суперників не ризикуватиме відразу. У першому колі і «Динамо», і особливо «Трактор» часто грали в прагматичний хокей, роблячи ставку на захист. Навряд чи щось кардинально зміниться в першому матчі серії; Обом командам важливо почати з перемоги. Ми очікуємо обережної гри від обох команд, з мінімальною кількістю забитих голів. Наш прогноз: загальний показник менше 4,5 – 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0