Авангард – Локомотив. Чи зможе омський клуб зрівняти рахунок серії?

18 березня на любителів хокею чекає продовження кубкового протистояння «Авангард» — «Локомотив». Друга зустріч серії знову пройде в Омську, на льоду місцевої G-Drive Arena. Наразі рахунок у серії 1-0 на користь «Локомотива».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Авангард» – «Локомотив».

«Авангард»

Після підсумкового другого місця на Сході «Авангард» очікувано легко подолав бар’єр першого раунду плей-офф Кубка Гагаріна. Тольяттинська «Лада», яка повернулася в КХЛ після кількох сезонів у ВХЛ, щосили намагалася нав'язати боротьбу омському клубу, але різниця в класі все одно була відчутна. Максимум, на що змогли домогтися тольяттинці, це виграти четвертий матч серії, вигравши з рахунком 4:1. Залишилися матчі з «Авангардом» (5-1, 3-2, 3-1 і 4-0).

Другим суперником у плей-офф став ярославський «Локомотив», рівень якого помітно вище, ніж у «Лади». Уже в першому матчі омські хокеїсти в цьому повністю переконалися. У господарів «Авангард» активніше розпочав гру, відкривши рахунок на 13-й хвилині першого періоду. У більшості забив Іван Ніколішин. Швидкий гол певною мірою зіграв негативну роль для омської команди; «Авангард» повністю відсидівся в обороні, віддавши перевагу «Локомотиву». Втримати переможний рахунок не вдалося; на початку третього періоду «Локомотив» зумів зрівняти рахунок. Дійшов овертайм, де удача знову обернулася проти команди Михайла Кравця; на 90-й хвилині матчу у ворота «Авангарду» влучила ще одна шайба, яка стала переможною для «Локомотива».

«Локомотив»

Останні три сезони кубковий шлях ярославського клубу завершувався так само. «Локомотив» дотягнувся до ЦСКА і тричі програв армійцям, двічі після семи матчів, один раз у чотирьох іграх. Третє місце на Заході за підсумками регулярного сезону знову відправило «Локомотив» на рандеву з ЦСКА, на той момент чинним володарем Кубка Гагаріна. Перша гра лише підкреслила психологічну невпевненість залізничників у матчах проти ЦСКА. Поразка на домашньому льоду з рахунком 0:4 здавалася своєрідним смертним вироком. У другому матчі залізничники також поступалися в рахунку до середини другого періоду, але зуміли переломити хід невдалого матчу, здобувши вольову перемогу з рахунком 2-1. Цей матч став переломним у серії, тоді ярославці вигравали лише з рахунком 3:2, 2:1 і 6:3.

Хокеїстам «Локомотива» довелося продемонструвати характер у першому матчі з «Авангардом». Поступившись на початку матчу, «Локомотив» повністю заволодів перевагою, методично тиснучи на ворота омського клубу. Це принесло свої плоди в третьому періоді, коли Максим Шалунов зумів зрівняти рахунок. Ну а вирішальний гол забив Максим Березкін, який поставив переможне очко на 30-й хвилині овертайму.

Авангард – Локомотив

Статистика

Захист «Локомотива» стає справжнім каменем спотикання для «Авангарду». У двох останніх іграх зіркова атака омського клубу стабільно забиває лише один гол. Індивідуальний тотал 1 менше (1,5) 2,65. У нинішньому сезоні суперники зустрічалися між собою тричі, в регулярному сезоні команди обмінялися домашніми перемогами з однаковим рахунком 4:1, перша гра в плей-офф завершилася виїзною перемогою «Локомотива» з рахунком 2:1. Якщо розглядати загальну статистику очних зустрічей у КХЛ, то тут абсолютна рівність, у кожної команди по 16 перемог.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Поразка в першому матчі не змінила думку букмекерів у виборі фаворита, коефіцієнт на перемогу «Авангарду» в основний час становить 2,3, а на перемогу «Локомотива» можна поставити з коефіцієнтом 2,75. Варіант із другою нічиєю поспіль пропонується з коефіцієнтом 3,8. Букмекерська контора не розраховує на велику кількість команд: тотал менше (4,5) - 1,68, тотал більше (4,5) - 2,16. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Всупереч поширеним стереотипам, що «Локомотив» — суто оборонна команда, у першій грі залізничники грали з позиції сили. Команда Ігоря Нікітіна мала відчутну перевагу, обійшовши «Авангард» майже вдвічі – 53 проти 27 ударів у створ. Якщо «Локомотив» проведе другий матч з подібним настроєм, то в ворота омської команди буде набагато більше забитих голів. Наш прогноз: індивідуальний тотал «Локомотива» більше 2,5 з коефіцієнтом 2,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0