Металург – Спартак. Чи зможуть власники розвинути свій успіх?

Другий матч чвертьфінальної серії між "Металургом" і "Спартаком" знову відбудеться в Магнітогорську. Гра відбудеться у вівторок, 19 березня, на льоду магнітогорської арени «Металург». Наразі рахунок у серії 1-0 на користь «Металурга».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Металург» – «Спартак».

«Металург»

У минулому сезоні «Металург» завершив кубкову кампанію у другому раунді, не вигравши жодного матчу в протистоянні з омським «Авангардом». Така невдача коштувала місця Іллі Воробйову, якого змінив амбітний Андрій Разін, який зробив собі ім'я за роки роботи в "Северсталі". У літнє міжсезоння в «Металурзі» відбулися досить серйозні кадрові зміни, тому від уральців цього сезону багато чого не чекали. Проте за підсумками регулярного сезону «Металург» став кращим на Сході, посівши перше місце у відчайдушній боротьбі з омським «Авангардом».

Суперником "Металурга" в першому раунді плей-офф став хабаровський "Амур", який фінішував на восьмому місці. Для хокеїстів «Металурга» це було нелегко; хабаровська команда зуміла нав'язати серйозну боротьбу фавориту, здобувши дві перемоги. Про серйозність опору свідчить той факт, що «Металург» виграв три матчі з різницею в один гол і лише одного разу перевага «Уралу» склала два голи. Тим більше дивує результат першого чвертьфінального матчу, в якому «Металург» вдома впевнено переміг «Спартак». Методично нарощуючи тиск, «Металург» зумів забивати голи в кожному періоді, здобувши крупну перемогу з рахунком 4:0.

«Спартак»

Червоно-білі стали справжнім відкриттям нинішнього сезону, насамперед за грою хокеїстів «Спартака». У 68 матчах регулярного чемпіонату «Спартак» зумів забити 233 голи, а найближчий переслідувач пітерський СКА відстав від червоно-білих на 13 голів. При цьому в обороні «Спартак» виглядав не найкращим чином, ставши найгіршою командою з 16 учасників нинішнього плей-офф за кількістю пропущених м’ячів. Проблеми в обороні не дозволили «Спартаку» поборотися за призові місця, тому команда фінішувала четвертою на Заході.

Тренерський штаб «Спартака» не відступив від своїх принципів гри і в першому раунді плей-офф, де суперником столичного клубу була череповецька «Северсталь». У п'яти матчах серії хокеїсти Спартака зуміли забити 21 гол; для порівняння, «Металург» забив лише 15 голів у 6-матчевій серії проти «Амура». Пройшовши після п'яти матчів "Северсталь", "Спартак" отримав додаткову пару днів відпочинку перед зустріччю з "Металургом", але в підсумку це не допомогло червоно-білим. Атакувальна лінія столичного клубу зіграла несподівано погано – 34 удари по воротах і нуль забитих м’ячів. Більше пощастило господарям, які забили чотири голи.

Металург – Спартак

Статистика

Судячи зі статистики, оборона «Спартака» — справжній ласий шматок для нападників «Металурга». В останніх 10 домашніх іграх уральці вісім разів забивали по три і більше голів за гру. Індивідуальний тотал 1 більше (2,5) 1,73. Поїздка до Магнітогорська вже традиційно некомфортна для «Спартака», за весь час існування КХЛ червоно-білі мають лише одну гостьову перемогу над «Металургом», яку здобули у сезоні 2021/22. У нинішньому сезоні суперники зустрічалися тричі, і в кожній з цих ігор «Металург» був сильнішим. Вони двічі мали 3-1 і 6-2 протягом регулярного сезону та 4-0 у плей-офф.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Перемога в першій грі лише підтвердила «Металург» як фаворита цього протистояння, тож у другому матчі більше шансів на успіх у господарів: перемога «Металурга» в основний час — 2.03, перемога «Спартака» в основний час — 3.1. Варіант із нічийним результатом можна взяти з коефіцієнтом 4,1. Що стосується сумарної результативності команд, то 1xbet пропонує такі котирування: тотал більше (4,5) – 1,61, тотал менше (4,5) – 2,27. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У першій грі «Металург» не дав «Спартаку» навіть мінімальних шансів, грамотно нейтралізувавши швидких форвардів столичної команди. Своєю чергою «Спартак» традиційно посередньо грає в обороні, тож за бажання «Металург» міг забити більше. Тепер у «Металурга» є чудовий шанс закріпити успіх у серії, оскільки «Спартак» абсолютно не вразив своєю грою в першому матчі. Наш прогноз – перемога «Металурга» в основний час з коефіцієнтом 2,03.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0