Амур - Металург. Хто з суперників буде лідером у цій серії?

5 березня на хабаровській «Платинум Арені» відбудеться третій матч кубкової серії між місцевим «Амуром» і магнітогорським «Металургом». Рахунок серії рівний – 1:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Амур» проти «Металурга».

«Амур»

Перед початком нинішнього сезону хабаровська команда провела досить якісну селекційну роботу, підписавши ряд знакових за мірками КХЛ хокеїстів. Однак перша частина регулярного чемпіонату явно не склалася для «Амура» і команда надовго осіла за межами кубкової вісімки, серйозно ризикуючи знову залишитися без плей-офф. Амур додав після новорічних свят, коли команда стала стабільно набирати очки, переважно на домашньому льоду. Певною мірою «Амуру» допомогли бюрократичні проблеми «Сибіру», через які команда з Новосибірська була позбавлена, тим самим вибувши з боротьби за потрапляння в кубкову вісімку на Сході. Амур скористався своїм шансом на повну, фінішувавши на восьмому місці.

Суперником «Амура» в першому раунді плей-офф став найкраща команда Східної конференції за підсумками регулярного сезону магнітогорський «Металург». Спочатку здавалося, що шанси «Амура» в цьому протистоянні мінімальні, але вже в першому матчі хабаровська команда дала справжній бій фавориту. Амур зберіг свої ворота в недоторканості протягом 46 хвилин, але все ж дозволив зірковій атаці господарів забити два голи в третьому періоді. Згодом Дрозг скоротив відставання до мінімуму, але Амур не зміг врятуватися. Те, що не вийшло в першій партії, «Амур» сповна реалізував у другому матчі. Знову поступившись першими, хабаровчани не розпалися і зусиллями Хохлачова, Шевченка та Корешкова наприкінці другого періоду звели рахунок 3:1 на свою користь.

Металург

Магнітогорський «Металург» ідеально подолав довгу дистанцію регулярного сезону, тим самим виправдавши всі аванси, дані Андрію Разіну перед початком сезону. Новий наставник «Металурга» не роздумуючи взявся за справу, і вже на старті чемпіонату магнітогорці закріпилися в групі лідерів Східної конференції, не виходячи з першої трійки півроку регулярного сезону. Чемпіонат Сходу розігрувався в останній ігровий день в очному поєдинку з омським «Авангардом». «Металург» вдома переміг з рахунком 3:1, ставши найкращою командою Східної конференції.

Свій статус «Металург» підтвердив уже в першому матчі плей-офф. Методичний натиск на ворота «Амура» приніс плоди в третьому періоді, коли Яковлєв і Джонсон з різницею в 6 хвилин відправили два м'ячі у ворота хабаровців. У підсумку «Амур» відіграв один м’яч, що не врятувало їх від поразки 1:2. У другому матчі «Металург» відкрив рахунок зусиллями Гераскіна вже в першому періоді, але розвинути успіх не вдалося. Маючи серйозну перевагу в грі, «Металург» зумів тричі поступитися, у підсумку програвши з рахунком 2-3.

Амур - Металург

Статистика

Незважаючи на те, що вдома «Амур» традиційно грає набагато успішніше, ніж на виїзді, «Металург» у Хабаровську не відчуває ніякого дискомфорту. В останніх п'яти виїзних іграх "Металург" закинув у ворота "Амура" 21 шайбу, забиваючи в кожній з них не менше трьох голів. Індивідуальний тотал 2 понад (2,5) 1,88. У нинішньому сезоні суперники зустрічалися між собою 6 разів, 4 – у регулярному чемпіонаті та двічі – у плей-офф. У "Металурга" чотири перемоги (4-3, 3-2, 3-0 і 2-1), а у "Амура" дві (7-6 і 3-2).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Домашній лід не робить «Амур» фаворитом майбутнього матчу, на перемогу хабаровчан в основний час букмекер дає коефіцієнт 3,25, а на можливий успіх «Металурга» – 2,07. У нинішньому сезоні суперники лише один раз звели суперництво до нічиєї, на ще одну нічию можна поставити з коефіцієнтом 3,75. Що стосується очікуваної ефективності, експерти 1xbet пропонують наступні котирування: тотал більше (4,5) - 1,79, тотал менше (4,5) - 1,98. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

В обох перших матчах «Амур» зіграв явним другим номером, прогнозовано зробивши ставку на захист. Для хабаровської команди немає особливого сенсу залучатися до відкритого хокею; У «Металурга» в атаці швидкі хокеїсти, які можуть покарати будь-яку помилку. Нас чекає екстремальний хокей, де кожен із суперників намагатиметься мінімізувати ризики. Немає сенсу чекати великої кількості голів, все може вирішити одна помилка. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,98.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0