Ак Барс – Амур. Чи продовжить Далекий Схід переможну серію?

Два представники Східної конференції «Ак Барс» і «Амур» зіграють стиковий матч у Казані 24 лютого. Зустріч відбудеться на льоду казанської «Татнефть Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» проти «Амура».

«Ак Барс»

Ближче до старту першого раунду плей-офф стало здаватися, що казанський клуб вже традиційно додає у вирішальних матчах чемпіонату, видавши серію з трьох яскравих перемог поспіль. Переможний спалах виявився недовгим; вже на цьому тижні казанська команда занурилася в звичний стан, зігравши два безликих матчі поспіль, які завершилися закономірними поразками. Спочатку був невдалий візит до Магнітогорська, де "Барси" довго тримали нічию, але за п'ять хвилин до кінця основного часу пропустили ворота господарів, програвши в підсумку з рахунком 1:2. Потім був невдалий домашній матч проти ярославського «Локомотива», коли до четвертої хвилини першого періоду два голи були у воротах «Барса». Такий статус-кво зберігався до фінального свистка, кожна з команд все одно забила по два голи, залишивши підсумковий рахунок 2-4 на користь залізничників.

Ще однією проблемою для «Ак Барса» перед початком плей-офф можуть стати травми провідних хокеїстів. Дмитро Яшкін вибув в середині сезону і навряд чи встигне відновитися до початку першого кола. Тепер ряди травмованих поповнили голкіпер Тимур Білялов, а також провідні нападники Дмитро Кагарлицький і Олександр Радулов. Нижче п'ятого місця на Сході «Ак Барс» не опуститься, тому з великою часткою ймовірності казанський клуб почне свій кубковий поєдинок з протистояння з катеринбурзьким «Автомобілістом».

Амур

Хабаровський клуб, буквально як птах Фенікс, повстав із попелу, зумівши на власному добиванні зарезервувати собі останнє вакантне місце в плей-офф зі Східної конференції. Більше того, у далекосхідників є відмінні шанси закінчити чемпіонат навіть на сьомому місці, оскільки тольяттинська Лада відверто розвалилася на фініші регулярного чемпіонату. Тепер «Амур» відстає від «Лади» всього на два очки, а в активі у кожної команди ще по три гри.

Нинішня форма Амура вражає; Хабаровська команда продовжує переможну серію, на рахунку якої до цієї хвилини вже сім виграних матчів. І тут, перш за все, варто відзначити захист команди, який у цих семи матчах пропустив лише 9 голів. Певною мірою на руку хабаровській команді зіграв календар чемпіонату; за цей період «Амур» не грав проти команд лідируючої групи. Регулярний чемпіонат «Амуру» доведеться завершувати на виїзді, а тут зіграти з більш серйозними суперниками. Крім гри з «Ак Барсом», хабаровчан чекають також виїзні матчі в Магнітогорську та Челябінську.

Ак Барс – Амур

Статистика

«Амур» традиційно має серйозні проблеми в матчах на казанському льоду, не перемагаючи «Ак Барс» на виїзді 11 років поспіль. У 10 іграх цього періоду «Амур» не зумів навіть відзначитися двома голами, обмежившись або одним голом (7 ігор), або покинувши казанський лід без голів (3 ігри). Індивідуальний тотал 2 менше (1,5) 2,02. У нинішньому сезоні всі три поєдинки завершилися на користь казанського клубу, «Ак Барс» двічі був сильнішим на виїзді 5-3 і 3-2, а також здобув домашню перемогу 5-1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Цілком очікувано, що господарі є букмекерськими фаворитами майбутнього матчу. Коефіцієнт на перемогу «Ак Барса» в основний час становить 1,71, а на перемогу «Амура» можна поставити з коефіцієнтом 4,1. Остання очна гра між цими суперниками завершилася в овертаймі, тому ви можете поставити на чергову нічию з коефіцієнтом 4,3. Що стосується очікуваної ефективності, експерти 1xbet пропонують наступні котирування: тотал більше (4,5) - 1,92, тотал менше (4,5) - 1,82. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Усі попередні плани вказують на те, що майбутній матч навряд чи буде багатим на голи. У «Ак Барса» серйозні кадрові проблеми, які в першу чергу б'ють по лінії атаки, де команда не може розраховувати на Яшкіна, Кагарлицького, Радулова. «Амур» традиційно грає в оборонний хокей на виїзді, із середньою результативністю близько двох голів за гру. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0