Салават Юлаєв – Трактор. Чи вдасться уфимцям зрівняти рахунок серії?

Другий матч першого раунду плей-офф Кубка Гагаріна між «Салаватом Юлаєвим» і «Трактором» відбудеться 2 березня. Суперники знову зіграють в Уфі, на льоду місцевої «Уфа-Арени». Наразі рахунок у серії 1-0 на користь «Трактора».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Салават Юлаєв" - "Трактор".

«Салават Юлаєв»

Третій сезон поспіль уфимці завершують регулярний сезон у трійці найкращих команд Східної конференції. У цьому сезоні «Салават Юлаєв» зробив невеликий крок назад, після того, як у сезоні 2022/23 був другим, тепер фінішував третім. Високе місце в минулому сезоні особливих дивідендів уфімцям не принесло; команда вилетіла з плей-офф після першого раунду, сенсаційно поступившись у шести матчах владивостоцькому «Адміралу».

Тепер нашим суперником у першому колі є челябінський «Трактор» — команда, яку уфімці обіграли чотири рази в минулому регулярному сезоні. Однак стартовий відрізок першого матчу виявився для уфімців явно невдалим. Підопічні Віктора Козлова зуміли пропустити гол, граючи в більшості, відверто програвши розгромну контратаку челябінського клубу. У другому періоді рахунок став 0-2, але після потужної кінцівки уфімцям зусиллями Башкірова і Науменка вдалося зрівняти рахунок. Здавалося б, у завершальному відрізку матчу «Салават» нанесе крапку над суперником, але чергова помилка оборони на 58-й хвилині стала фатальною для уфімців.

«Трактор»

Челябінська команда в порівнянні з минулим сезоном зробила серйозний крок вперед, фінішувавши дев'ятим і не потрапивши в кубковий етап, фінішувавши в цьому сезоні на шостому місці. Для цього «Трактору» довелося по ходу сезону змінити тренера, відправивши Анвара Гатіятуліна, який здавався непотоплюваним для челябінців, на пенсію. Замінив його Олексій Заварухін додав так необхідної стабільності команді, що дозволило челябінцям закрити питання про потрапляння в плей-офф задовго до закінчення регулярного сезону.

Незважаючи на те, що «Трактор» поїхав в Уфу аутсайдером, стартовий матч кубкової серії челябінці провели помітно краще за господарів. Вже на п'ятій хвилині першого періоду Олександр Шаров спокійно використав вихід один на один, а челябінці грали в меншості. У другому періоді точним ударом відзначився Альберт Яруллін, створивши комфортну перевагу у два голи. Незрозуміла невдача в кінці другого періоду коштувала «Трактору» двох пропущених м'ячів, але на 58-й хвилині матчу Георгій Дронов забив свій перший гол за «Трактор» у сезоні, дозволивши челябінцям почати плей-офф з виїзної перемоги.

Салават Юлаєв – Трактор

Статистика

Уфимці були помітно сильнішими за суперника в ході регулярного чемпіонату, зумівши здобути чотири перемоги в чотирьох матчах, причому всі вони були здобуті в основний час. Варто відзначити високу результативність хокеїстів «Салавата» в цих іграх, тричі уфімці забили чотири голи і один раз п'ять. Індивідуальний тотал 1 більше (3,5) 2,34. Перша гра між цими суперниками в нинішньому плей-офф завершилася з рахунком 3:2 на користь «Трактора», а до цієї гри челябінці програли чотири матчі поспіль в Уфі. Загальна статистика ігор між цими суперниками в КХЛ на даний момент така – 53 зіграні матчі, у «Салавата Юлаєва» 32 перемоги, у «Трактора» – 21 перемога. Різниця шайб 146 на 106 на користь уфимського клубу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на поразку в першому матчі, букмекерська контора продовжує вірити в уфимський клуб, встановивши на перемогу «Салавата Юлаєва» в основний час коефіцієнт 1,87. Другу поспіль перемогу «Трактора» можна взяти з коефіцієнтом 3,6, нічию в основний час – 4,1. Що стосується очікуваної ефективності, то 1xbet пропонує такі котирування: тотал більше (4,5) – 1,84, тотал менше (4,5) – 1,94. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Результат першого матчу особливо не вплинув на ситуацію в цій парі; Фаворитом протистояння в цілому продовжує залишатися «Салават Юлаєв», а друга поспіль поразка на домашньому льоду може психологічно зламати уфимських хокеїстів. Обережний початок першого матчу став мінусом для «Салавата», тож у другому поєдинку варто очікувати більш агресивної гри господарів у атаці. Наш прогноз: індивідуальний тотал Салавата Юлаєва перевищує 2,5 з коефіцієнтом 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0