Динамо Москва – Салават Юлаєв. Що покаже уфимський клуб на столичному льоду?

19 лютого московське "Динамо" зіграє домашній матч проти одного з лідерів Східної конференції уфімського "Салавата Юлаєва". Зустріч відбудеться на льоду ВТБ Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Динамо" Москва - "Салават Юлаєв".

Команда московського «Динамо»

Олексія Кудашова безумовно може зарахувати свою гру в регулярному сезоні. Досить рівна гра, без серйозних спадів, залишає синьо-білих у боротьбі за чемпіонство до останніх матчів регулярного чемпіонату. Динамо посідає друге місце в турнірній таблиці Західної конференції, поступаючись лише пітерському СКА. Команди розділяють три очки, а синьо-білі зіграли на один матч менше, тому розрив за втраченими очками мінімальний. Нижче четвертого місця «Динамо» не опуститься, тому перший раунд плей-оф синьо-білі однозначно розпочнуть на домашньому льоду.

Якщо аналізувати результати останніх матчів, то варто звернути увагу на чудову ігрову форму «Динамо». В останніх шести матчах "Динамо" не залишало лід без очок, здобувши в цих іграх п'ять перемог і один раз програвши в серії буллітів ярославському "Локомотиву". Дві останні гри «Динамо» виграло з однаковим рахунком 2:1; в Єкатеринбурзі з таким же рахунком обіграли місцевий «Автомобіліст», а потім вдома — одноклубників з Мінська. Серед кадрових проблем варто звернути увагу на травму Седріка Пакетта, через яку один із найрезультативніших форвардів «Динамо» вибув до початку березня.

Салават Юлаєв

Положення уфімської команди в кінцівці регулярного чемпіонату багато в чому схоже з положенням суперника в майбутньому матчі. Як і «Динамо», «Салават Юлаєв» продовжує боротьбу за чемпіонство у своїй конференції, при цьому трохи поступаючись конкурентам. На Сході лідирує дует «Авангард» і «Металург», набравши 87 і 86 очок відповідно. На даний момент в активі уфімців 85 очок, але команда Віктора Козлова має ще одну гру в запасі, тож «Салават Юлаєв» цілком здатний втрутитися в чемпіонські протистояння на Сході. На руку уфімцям також календар матчів, що залишилися; після гри в Москві команда повертається додому, де проведе три матчі, що залишилися регулярного сезону.

У лютому "Салават Юлаєв" провів п'ять матчів, здобувши три перемоги та дві поразки. Цікаво, що обидві поразки припали на матчі з пітерським СКА, якому уфимці програли спочатку вдома 3:4, а потім і на виїзді 0:2. Усі лютневі перемоги припали на домашні матчі, по черзі вони обіграли ЦСКА 2:0, «Ак Барс» 2:1 і розгромили омський «Авангард» 7:2.

Динамо Москва – Салават Юлаєв

Статистика

Останні чотири сезони уфімці не можуть забивати проти «Динамо» більше двох голів за гру. Індивідуальний тотал 2 менше (2,5) 1,62. Загалом у "Салавата Юлаєва" на виїзді з московським "Динамо" все йде не дуже добре, здобувши лише три перемоги в останніх десяти матчах на столичному льоду. Єдиний матч між цими командами в цьому сезоні завершився на користь «Динамо». Наприкінці жовтня «Біло-Сині» зуміли на виїзді перемогти «Салават Юлаєв» з мінімальним рахунком 2:1. Загальна статистика очних зустрічей між цими командами в КХЛ така: зіграно 27 ігор, у «Динамо» 16 перемог, уфімці були сильнішими в 11 іграх. Різниця шайб 81-59 на користь столичного клубу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом майбутнього матчу є столичний клуб, на перемогу якого в основний час букмекерська контора дає коефіцієнт 2,16, а можливий успіх Салавата Юлаєва оцінюється в 2,9. У п'яти з восьми останніх матчів за участю московського "Динамо" йшов овертайм; ви можете зробити ставку на іншу нічию з коефіцієнтом 4,0. Судячи з букмекерських котирувань загальної кількості забитих м'ячів, від майбутньої гри можна очікувати результативного хокею: тотал більше (4,5) – 1,71, тотал менше (4,5) – 2,06. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Салават Юлаєв відправляється в Москву без трьох основних форвардів (Кулемін, Пустозерова, Лейво), що істотно знижує атакувальний потенціал уфимського клубу. Команда вже провела нульовий матч у Санкт-Петербурзі, поступившись 0:2 місцевому СКА. У Москві легше не буде; «Динамо» набирало відмінний темп, перемагаючи матч за матчем. Наш прогноз – перемога «Динамо» в основний час з коефіцієнтом 2,16.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0