Динамо Мінськ – Динамо Москва. Хто виявиться сильнішим у протистоянні одноклубників?

У Мінську завершиться черговий ігровий тиждень регулярного чемпіонату КХЛ. Саме там 12 листопада на льоду місцевої «Мінськ-Арени» зустрінуться дві динамівські команди – Мінська та Москва.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Мінськ – Динамо Москва

Динамо Мінськ

Головним придбанням мінського клубу за минуле літнє міжсезоння стало запрошення на посаду головного тренера Дмитра Квартальнова. Після річної перерви титулований російський тренер повернувся у великий хокей, вибравши амбітний проект з Мінська. Вересень мінчан складно назвати успішним; команда тільки звикала до вимог нового тренера, тому певні ігрові проблеми можна віднести як до періоду адаптації як тренера до гравців, так і гравців до нового тренера.

Уже в жовтні результати мінчан почали покращуватися. Чотири перемоги поспіль у першій декаді жовтня, потім ще три в середині місяця – «Динамо» поступово почало підніматися вгору в турнірній таблиці, попутно виправляючи помилки вересня. У нинішній домашній серії «Динамо» поступилося омському «Авангарду», після нічиєї в основний час, програвши в серії буллітів. У наступному матчі була довгоочікувана перемога; ХК «Сочі» був обіграний з мінімальним рахунком 2:1. Ця перемога дозволила мінчанам закріпитися у вісімці кращих Західної конференції; У «Динамо» зараз 30 очок і воно посідає сьоме місце.

Московське «Динамо»

«Синьо-білі» чудово розпочали два місяці чемпіонату, зумівши піднятися на вершину турнірної таблиці не лише Західної конференції, а й у верхній частині підсумкової таблиці. Це стало можливим після дев'ятиматчевої переможної серії, під час якої столичний клуб переміг "Локомотив", "Авангард", "Ладу", тобто команди, які входять до числа лідерів нинішнього чемпіонату. Тим більш несподіваним виглядає завершення переможної серії, яке сталося в середу, 8 жовтня.

Домашній матч проти «Куньлуня», одного з головних аутсайдерів Ліги, не віщував труднощів. І тут синьо-білим зіграла банальна недооцінка суперника, яка обернулася образливою поразкою. Синьо-білі не змогли перетворити величезну перевагу в матчі на перемогу, завершивши основний час нічиєю 2:2. Розв'язка настала в овертаймі; китайський клуб перетворив необов'язкове вилучення Микити Гусєва в переможний гол. Не найлогічніша поразка коштувала синьо-білим першого місця на Заході, відкинувши команду на друге місце. У «Динамо» 42 очки, стільки ж, скільки і у лідируючого «Спартака», але за додатковими показниками червоно-білі вище.

Динамо Мінськ – Динамо Москва

Статистика

Цікавий статистичний факт: з 2015-го, тобто вже вісім років, у матчах між цими двома динамівцями не було жодної нічиєї. Тобто 22 матчі поспіль команди йшли без овертайму, визначаючи найсильнішого наприкінці основного часу. Овертайм (Ні) 1.24. У минулому сезоні команди відобразили власні результати, обмінявшись домашніми та виїзними перемогами. Москвичі перемогли вдома з рахунком 2:0 і на виїзді 1:0, на що мінчани відповіли власною перемогою вдома 4:3 і на виїзді 6:2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на виїзний статус матчу, букмекерська контора вважає московську команду фаворитом, встановлюючи на перемогу синьо-білих коефіцієнт 2,01. Можливий успіх мінчан можна прийняти за 3,1, така рідкісна нічия в цьому суперництві – 4,3. 1xbet пропонує цікавий варіант з точки зору загальної результативності команд: тотал більше (4,5) – 1,59, тотал менше (4,5) – 2,33. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мінчани за результатами домашніх ігор увійшли до числа кращих команд чемпіонату. І тут, перш за все, варто звернути увагу на стиль гри білорусів. Якщо на виїзді мінчани грають більш розкуто, забиваючи в середньому по три голи за матч, то в домашніх цей показник ледве перевищує два голи, а вдома команда Дмитра Квартальнова пропускає ще менше. У матчі з московськими одноклубниками особливого сенсу втягуватися у відкритий хокей немає, а значить, нас чекає важка гра з мінімальною кількістю забитих м'ячів. Наш прогноз – Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 1,69.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0