Ак Барс проти СКА. Хто переможе в центральному бою дня?

Кризовий казанський "Ак Барс" у вівторок, 14 жовтня, зіграє з пітерським СКА. Головний матч ігрового дня в КХЛ відбудеться на льоду казанської "Татнафть Арени".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» – СКА

Ак Барс

Казанський клуб потрапив у функціональну яму, що, в принципі, було очікувано. «Ак Барс» — один із найстаріших клубів КХЛ і наївно розраховувати, що команда пройде довгу дистанцію регулярного сезону без провалів. Вплинули й травми керівників «Ак Барсу»; Радулов і Шипачов були змушені пропустити кілька матчів, що серйозно вплинуло на атакувальний потенціал казанців. У «Барса» ще є травми, але молоді форварди Максим Биков і Семен Терехов, а також голкіпер Амір Міфтахов — скоріше гравці ротації, і їхня відсутність не настільки критична.

«Ак Барс» провів не найкращу останню виїзну серію, здобувши лише одну перемогу в трьох матчах. Матч проти «Бариса» вийшов переможним, рахунок гри в Казахстані – 3:0. Тоді «Барси» програли тольяттинській «Ладі» з рахунком 2:3 і провели абсолютно безлику гру в Магнітогорську. У грі з місцевим «Металургом» «Барс» програв майже вдвічі більше ударів по воротах – 47 проти 24, що призвело до логічної поразки з рахунком 0:3. Незважаючи на поточний ланцюг невдач, «Ак Барс» продовжує залишатися в лідерах Східної конференції, посідаючи третє місце з 38 очками.

СКА

У пітерського клубу теж була своя ігрова криза. На старті сезону армійці все одно не блищали, але на рубежі жовтня-листопада встигли програти чотири рази в п'яти матчах, в якийсь момент навіть опинившись за межами першої вісімки Західної конференції. Хвалена пітерська оборона в цих матчах зовсім не спрацювала; 18 пропущених голів у 5 матчах – красномовний показник проблемної позиції.

Календар чемпіонату зіграв на руку хокеїстам СКА, відправивши армійців на два матчі додому в Санкт-Петербург. Хоча й не без проблем, команда Романа Ротенберга зуміла взяти чотири очки з чотирьох можливих, спочатку перемігши «Трактор» з рахунком 4:3 в овертаймі, а потім обігравши «Нафтохімік» з рахунком 4:2 в основний час. Дві перемоги поспіль дозволили пітерцям повернутися до вісімки кращих на Заході; Зараз у СКА 30 очок і він посідає 6 місце.

Ак Барс проти СКА

Статистика

Звертаємо увагу на гру «Барса» в матчах проти СКА. В останніх п’яти очних іграх хокеїсти «Ак Барса» постійно забивали не менше трьох голів за гру. Індивідуальний тотал 1 більше (2,5) 1,99. Також варто відзначити, що хокеїсти СКА досить успішно виступили в Казані, вигравши п'ять з останніх десяти виїзних ігор. Цього сезону суперники зустрілися 31 жовтня в Санкт-Петербурзі, і «Ак Барс» у напруженій грі переміг з рахунком 3:2. Історія суперництва між цими клубами в КХЛ наразі налічує 62 гри, з яких «Ак Барс» здобув 32 перемоги, а пітерський клуб — 30 разів. Різниця шайб 188 на 178 на користь СКА.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Враховуючи відносну рівність команд за ігровим рівнем, букмекерська контора віддає невелику перевагу господарям, встановлюючи на перемогу «Ак Барса» в основний час коефіцієнт 2,26, а на можливу перемогу СКА пропонується коефіцієнт 2,75. Варіант із нічиєю в основний час і подальшим овертаймом цього разу можна взяти з коефіцієнтом 4,1. Також спеціалісти 1xbet схиляються до варіанту з результативним результатом матчу, про що свідчать котирування базового тоталу забитих м’ячів за КХЛ: тотал більше (4,5) – 1,74, тотал менше (4,5) – 2,06 . Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на те, що два останні матчі казанці програли, а армійці, навпаки, двічі перемогли, гра «Ак Барса» все ж виглядає більш цілісно. Петербург з приходом нових хокеїстів не може знайти потрібний баланс, що негативно позначається на результатах команди. Крім того, до строю повернулися всі лідери «Ак Барса», і на домашньому льоду казанцям доведеться перервати серію з двох поразок. Наш прогноз – перемога «Ак Барса» в основний час з коефіцієнтом 2,26.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0